Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni? (beszélgetős fórum)
LCHF diéta 3,5 hónapja kezdtem, 14kg ment eddig. Folyamatban:)
Szénhidràt 70-95g között
Fehérje 115-120g
Zsír 125-135g néha több kicsit
Heti kb. 2-3x torna, másfél évig cukormentesen, utána már CH (150-160 g) számolással, cukormentesen. Havi 1 kiló szokott lemenni, télen stagnál.
2 év alatt -14 kg, már csak bónusz, ha több is lemegy, elégedett vagyok, testtömeg-indexem is rendben van. Diétát, mozgást folytatom.
én a herbalife termékekkel fogytam 3 és fél hónap alatt 21 kilót. nem számoltam a szénhidrátokat, ebédre azt ettem amit megkivántam sütiket is persze.
Reggel és este ittam shake-et főétel helyett.
21 kilóból 19 kg zsir volt.
Vezetettem egy táblázatot minden adat megvan.
súly, derék, csipő, comb, has, zsirszázalék, stb.
hülye kérdés következik, mindenki készüljön fel:
milyen "ch"-ról beszéltek?
Köszi:)
És miért csinálod?
Betegség miatt vagy valóban diéta?
Én is kb. ennyi CH-t eszek és a kávémba nem teszek cukrot. Azóta nem dagad a lábam, nem puffad a hasam.
Csak kevesebbet?
Mennyi CH-t eszel naponta?
3 hónap alatt 7 kiló.
Gastroyalos ebéd.Szénhidrát szegény.Kenyér helyett csak lidl-is ropogós akármi....
Én tornázok hetente 3x1 órát, hétvégén bicajozni szoktam naponta 1 órát és néha futni is szoktam. A súlyom nem nagyon változik, inkább centiben jelentős a változás. Csípőben és mellben és combban 3 cm, derékban viszont 6 cm ment le. Nekem a derekam a kritikus testrészem. A derekamból még kellene 2-3 cm fogyás, de akkor a többi is kisebb lesz azt meg nem nagyon szeretném.
L-carnitint szedek kb. 1 hónapja, azóta ment le ez a néhány centi.
További ajánlott fórumok:
- Ülőidegzsába!Volt már valakinek?Milyen módszerrel lehet kigyógyulni?
- Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem
- Hogy tudott így lefogyni?
- Hashimotósként kinek mi vált be, hogyan tudott lefogyni?
- Kinek milyen módszerrel sikerült lefogynia?
- Milyen módszerrel lehet a legkönnyebben hasról lefogyni?