Szeretném, ha valaki leírna nekem valami tuti tippet, hogyan tudnám leadni azt a 2 max 3 kg-ot, ami rajtam van úgy, hogy ne jönne mindig vis (tudásbázis)
Szia!Én a heti 3x-i mozgásprogramomat egy zsírégető készítménnyel egészítettem ki, amivel 3 hónap alatt 2,5kg-t, csípőből 6cm-t(!!) adtam le. Január óta sajnos nem tudok sportolni, mert megsérült a térdem, de szerencsére nem szedtem vissza semmit! Diétát el lehet felejteni, persze azért a mértékletességet be kell tartani...
Ha érdekel, szívesen mondok többet privátban.
Teljesen mindegy, milyen módon adod le, (a legtutibb egy erősen megkezdett diéta, ami szépen enyhül úgy, hogy végül életmóddá alakuljon, tehát megtartva belőle bizonyos változtatásokat, mozgással kombinálva, ami viszont pont fordítva, eleinte heti 2x30-45 perc, majd fokozatosan emelni olyan szintre ami szintén az életformába illeszthető), szóval a módszer majdnem mindegy, ha kitartó vagy, le fog menni a plusz.
A megtartás már nehezebb.
Tapasztalatom szerint (edzőként dolgozom) mindenkinek egyéni, de átlag 2-3-4 hónap kell, amíg a súly "beáll", addig semmiképp ne térj vissza az eredeti életformádhoz és ne lazíts túlságosan vagy túl gyakran.
Ahhoz, hogy teljesen biztosan tiéd legyen az új súlyod kell 1-2 év, amíg tartod a formád.
Rossz hír, hogy ez sem szól örökre. Ha a fenti zárójeles jótanácsokat nem tartod be, azaz nem figyelsz a táplálkozásodra és nem mozogsz rendszeresen akkor bármikor visszajöhet.
Sok sikert!
Én már többször megcsináltam,csak gyorsan vissza is jött!!!!!
Ezt a diétát akkor ajánlják,amikor hirtelen felakarsz venni egy alkalomra egy régi ruhád,és nem férsz bele!!!!!
Nekem van egy 3-om napos GYORS diétám,biztos le is megy a három kiló,de a megtartása............az a nehéz!!!!
első nap:3x2db.főtt tojás.....
második nap:3x2db.banán....
harmadik nap:másfél liter tej....
természetesen sok víz,vagy teák!!!!!!
Nem montam, hogy változtass:)))
Kinek ez, kinek az jön be!
Én azért írtam azt amit, mert sokan félnek a du-i ch-tól, pedig nem kellene! (feltéve, ha "jó" szénhidrátot eszünk:D )
Akkor meg itt a hiba..
Egy héten 1x lehet enni mindent,(édességet is) de módjával!!!
Édességről meg a hét többi napján le lehet mondani, csak akarni kell;) Mondom én, akinél ritkán van édesszájúbb, de akartam, így lemondtam róluk!:D
Szerintem du. is lehet enni ch., csak ugye nem mindegy, hogy milyet..
Zöldség, barnarizs, zabpehely formájában nem "káros";)
Nekem az updte lőtti Norbi módszerrel sikerült.Nem jött vissza semmi. Lényeg ,hogy du 2-ig bármit lehet utána csak fehérje.
Az aerobzónában mondja el Norbi a lényeget.
Ez nem is diéta csak délutáni kaja figyelés.
Szerintem ha azt akarod , hogy ne jöjjön vissza akkor életmódváltás..
Nem drasztikusan csökkenteni az ételt, csak mértékkel kell enni, este nem nagyon kellene, és egy kis mozgás sem árt meg.
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Akik 20 kg-ot fognak leadni életmódváltással
- Szerelemben jártas férfiak-nők, néhány jó tippet dobnátok?
- Hogyan tudnám az utolsó 5 kiló felesleget 2-3 hét alatt leadni?
- Hogy tudnám S.O.S. leadni a télen felkapott kilókat? Csipő, comb főleg.
- Lefogytam 10 kg-ot, de még szeretnék 3 kg-ot leadni, de nem tudom hogyan, esetleg tornával vagy mivel tudnám elérni?