Szentendrei anyukák csevegjünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Engem is érdekelnének ugyanezek a dolgok, hasonló helyzetben vagyok, szívesen felvenném veled a kapcsolatot :). Többiekhez a kérdésem, hogy milyen cégek vannak a környéken, ahol el lehetne helyezkedni? Nagyobbat nem nagyon találtam, csak a Ford-ot Budakalászon. (közgáz MSC diplomám van, plusz logisztika OKJ) Nagyon jó lenne olyan céget találni, hogy legalább eleinte közelebb legyek a gyerekekhez, ovi miatt.
Mi is külföldön élünk, de nemsokára Szentendrére fogunk költözni. Én 28 éves vagyok, egy 2 és fél éves kislányom, és egy 7 hónapos kisfiam van. Én a Hold utcai oviról eddig jót hallottam.
Ha van kedved beszélgetni privátban :), itt az email címem: judit.toth.4@gmail.com
Üdv,Judit
Sziasztok!
Ha valaki óvodaválasztás előtt áll:
2015. március 19-én és 20-án 9-11 óráig nyílt nap lesz a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvodában.
Sziasztok!
Látom lassan kihal a fórum pedig most bukkantam rátok :(
Mi télen költöztünk Szentendrére, kisfiam 3,5 éves, januárban kezdte az ovit, a lakótelepibe jár, itt is lakunk az ovitól 2 percre (Radnóti).
Krisztuci, Ti melyik játszótérre jártok? Biztos találkoztunk már :)
pont itt a házunk mögött van egy játszótér (amit most kerítenek körbe), oda szoktunk járni vagy az ovi mellettibe, bár azt nem szeretem :)
Szia,
én is úgy látom, hogy been khalt ez a fórum :( Mi is voltunk a beírtakozáson. A lányom már 4 éves lesz novemberben, remélem, felveszik. A kisfiam nyáron lesz kettő. Mi tavaly novemberben költöztünk ide, Pismányban lakunk. Tudsz valami jó kis játszóteret? Ami itt van, az inkább nagyobbaknak való, de sosincs ott egy gyerek sem.
Sziasztok!
Nemrég költöztünk Szentendrére. Nálunk is aktuális az oviválasztás a lányomnál. A fiamnál pedig a bölcsi. Mi Pismányban lakunk, de eddig még nem sikerült megismerkednünk senkivel. (A rossz idő miatt csak a környéken mozgolódunk) Örülnék, ha feléledne a fórum. :-)
Az ovikról tudtok mondani valamit? Nekünk a Hold utcai van legközelebb. Remélem, újraéled a fórum :D
Szia.
a gyerekorvosunkrol annyit mondanék hogy bármi baja van a lányomnak csakis antibiotikumot hajlando felirni innentöl no comment nem ajánlom. én is váltanék:)a háziorvos annál meg talán 1* voltam amikor ide költöztünk mi is hogy el tud e vállalni...ennyi igy nem tudok ebben a témában segiteni neked talán olyan kéne aki törzs gyökeres Szentendrei..esetleg a vároban az öreg nénik öket ki lehetne faggatni....:)
Én is kérdeznék tőletek, le szeretném cserélni a háziorvosomat, mert másfél hónap kínlódás után sem vette észre, hogy tüdőgyulladásom van, amiből még csak most kezdek kigyógyulni a tüdőgyógyásznak hála. Ti kit ajánlanátok, és miért?
Ja és a gyerek házorvosát hasonló okokból le szerném cserélni. Tudtok valamit Hernádi doktorról mondani?
köszi
Szia. Mi most magánbölcsibe járunk, de az Izbégi óvodába szeretném majd vinni a lányomat, bár a Vasváriba tartozunk. Másoktól azt hallottam, hogy családias, barátságos környezetű óvoda kevés csoporttal, jó óvónőkkel. Egy óvónőt személyesen ismerek, aki szeptembertől kiscsoportos lesz, ő a Skanzenben is dolgozik külsősként, tüneményes pörgős 3 gyerekes anyuka. A párjával is összefutottam a játszótéren, barátságos a szülőkkel, és a gyerekekkel is. Voltam tavaly ovilátogatáson, mindenképpen járj be néhány ovit áprilisban. Nekem a Vasvári, a Hold utca, és az Izbégi közül az utóbbi tetszett a legjobban.
Ja és én nem egyszerű szülő vagyok, mert én is óvónőként dolgoztam:-)vannak elvárásaim nem is kevés. Kíváncsi vagyok azonban én is mások véleményére.
Sziasztok!
Nem vagyok rutinos fórumozó, de most fontos kérdésem van és nem tudom kinek feltenni. Szentendrére költöztünk és a kislányom szeptembertől ovis lesz. Szeretnék az itteni óvodákról többet megtudni és ebben szeretném a segítségeteket kérni! Melyiket javasolnátok neki és miért?
Ezer köszönet!
Sziasztok lányok!
miujság mindenki nagyon el van tünve:( bebujtatok a meleg kis lakásba:)
sajna egyre vacakabb az idö....
Marika!
hogy vannak a gyerköcök remélem nem vagytok betegek már?
Sziasztok!
Szentendrei kismamákat keresek akikkel együtt tudnánk sétálni én és 4 hónapos kisfiam. A Pásztor utcában lakunk, de errefelé bármikor sétálunk, nem igazán találkozunk senkivel sajnos.
Ki jár Dr. Fenyőházi Jenőhöz nőgyógyászatra? Milyen? Szült valaki közületek a Szent Istvánban?
No, még csak tervezzük a babát, de el kéne mennem valakihez rákszűrésre.
Kit ajánlanátok?
Köszi a választ
Nekem Pesten kellett intézni mindent én még akkor ott laktam csak utánna költöztünk ide de szerintem Pesten kell intézned.esetleg a védönöt kérdezd meg ha normális nem tudom ki a védönötök..ö talán segit benne...
oké ha arra járok benézek és kocintok veled:)huu nemsokára itt lesz a nagy nap:)
Még nem de ha július 9.-én délután 14.00 és 20.00 óra között az Új művészben jársz, koccinthatunk:-)). Csak a család lesz ott egy nagy asztalnál, és én majd rohangálok menyasszonyi ruhában a gyerek után. Már várom!!!
Más dolog.
Te hol intézted el a gyest? Itt is lehet vagy be kell menni Pestre?
Ebben elég béna vagyok...
Sziasztok!
végre jo idö van lehet menni sétálgatni és kirándulni.
össze kéne hozni 1 sétát valamerre lányok...