Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szent Margit Kórház - vélemények fórum

Szent Margit Kórház - vélemények (beszélgetés)

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 94a06e9696)
2023. okt. 27. 21:05
Sajnálom, hogy rosszak a tapasztalataid. Melyik osztályon tapasztaltad ezt? Én igazából a legjobban a kórházi fertőzésektől félek.
4. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 27. 20:35

Én a másik oldalt látom, borzalmas hely, mind a személyzet, mind a hozzáállás, mind a tisztaság szempontjából.

Egyébiránt a szakmabeliek körében köztudott, hogy Budapesten a kórházak alja, de ha valaki oda tartozik, nins mit tenni, így is úgy is ott lesz...

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Elbb)
2023. okt. 27. 17:11
Köszönöm, igazán megnyugtató ilyet olvasni a sok rossz után amit más kórházakról és általában a magyar egészségügyről hall az ember. Te is a gasztros osztályon voltál? Hallottam az ágyipoloska-fertőzésről, sajnos nagyon makacs jószág, nem igazán irtható ki végleg.
2. elbb (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 27. 15:34

Szerintem a bp-i kórházak közül kiemelkedő. Az orvosi gárda leterhelt, de emberségesek, segítőkészek, szakmailag nem tudok semmi rosszat mondani. Az ápolók is normálisak, sőt, még a takarítók is. De ott is van fertőzés, ráadásul most esett át pont a gasztros osztály egy ágyipoloska fertőzésen, most az ellen küzdenek. A kórházi hasmenés(amiről a telexes cikk is szól) ott is észlelhető, kezelik a betegeket és ennyi. A gasztro osztály egyben van a nefrológiával, nagyon összefonódik a két terület, a mi tapasztalatunk, hogy az orvosok ebben is összetartanak.

A vizsgálatokat helyben intézik, szervezik, azt lehet mondani, ha van amire kíváncsi az orvos, akkor 24 órán belül kész egy uh, egy ct, rtg. ÉS! ami nekem külön tetszett, hogy más kórházak orvosaival sem restek konzultálni.

Én hálás vagyok annak a kórháznak, és hidd el, van miért.

2023. okt. 27. 14:56
Sziasztok. Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni a Szent Margit Kórházról, azon belül is a belgyógyászati - gsztroenterológiai osztályról. Milyenek az orvosok és az ápolók (szakmailag, emberileg)? Milyen a tisztaság? Pont tegnap jött ki a statisztika a kórházi fertőzések gyakoriságáról, ott nincs az "élmezőnyben" szerencsére de jobb lenne személyes tapasztalatokat olvasni. Köszönöm és legyen szép napotok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook