Szent Margit Kórház - vélemények (beszélgetés)
Én a másik oldalt látom, borzalmas hely, mind a személyzet, mind a hozzáállás, mind a tisztaság szempontjából.
Egyébiránt a szakmabeliek körében köztudott, hogy Budapesten a kórházak alja, de ha valaki oda tartozik, nins mit tenni, így is úgy is ott lesz...
Szerintem a bp-i kórházak közül kiemelkedő. Az orvosi gárda leterhelt, de emberségesek, segítőkészek, szakmailag nem tudok semmi rosszat mondani. Az ápolók is normálisak, sőt, még a takarítók is. De ott is van fertőzés, ráadásul most esett át pont a gasztros osztály egy ágyipoloska fertőzésen, most az ellen küzdenek. A kórházi hasmenés(amiről a telexes cikk is szól) ott is észlelhető, kezelik a betegeket és ennyi. A gasztro osztály egyben van a nefrológiával, nagyon összefonódik a két terület, a mi tapasztalatunk, hogy az orvosok ebben is összetartanak.
A vizsgálatokat helyben intézik, szervezik, azt lehet mondani, ha van amire kíváncsi az orvos, akkor 24 órán belül kész egy uh, egy ct, rtg. ÉS! ami nekem külön tetszett, hogy más kórházak orvosaival sem restek konzultálni.
Én hálás vagyok annak a kórháznak, és hidd el, van miért.
További ajánlott fórumok:
- Szent Margit kórház Budapest szülés, hozzáállás tapasztalatok!
- Terhesgondozás - Szent Margit Kórház
- Dr. Pálffy Imrénél szült valaki mostanában? (Szent Margit Kórház)
- Szent Margit Kórház Szülészet, Czifra Ildikó szülésznő
- Mi a véleményetek Dr.Sárvári Jánosról a Szent Margit Kórház szülészorvosáról?
- Szent Margit kórház szülészete, orvosai