Szempilla dauer (beszélgetés)
Szia!
A telefonszámom 06 30 358 02 99.Egyébként Kispesten dolgozom (XIX.ker). :)
Előre is köszönöm a bizalmat!
Üdv:Edo
Szia Edo,
A beírásokat végigolvasva, sok elrontott szempilladauer után Hozzád szeretnék menni. Hogy tudnék bejelentkezni?
Szia!
6-8 hétig tart a dauer.Amit én használok,azután közvetlenül lehet festeni a pillákat.Kell is,mert a dauer víz megszívja...Viszont ez a festék kifejezetten dauerolás után van,5 perc a hatóideje.
Nekem 2 kérdésem lenne még
1) milyen sűrűn kell daueroltatni?
2) festetni szoktam a szempilláimat, a kettő elfér együtt? :)
Szia!
Hát persze:)
Sziasztok!
Látom, már egy ideje csend van, de azért megpróbálkozom... :o)
Én is gondolkodom a daueroláson, de szeretnék tutira menni...
Edo Te vállalsz még, ugye? :o)
Lehetne róla szó, hogy az enyémet is szépre csináld?
Tervezem, hogy néhány héten belül bejelentkezem a következő dauerra, bőven ráér akkor. De ha átküldöd priviben, annak is nagyon fogok örülni. :-)
Hívlak majd!
Vajon ki lehet az?! :P
Örülök,hogy nem adtad fel!:)
Ne haragudj,de az aranyat teljesen elfelejtettem!
Küldhetem itt priviben?
Szia!
Sajnálom,hogy így jártál:(
Nem kérted meg,hogy dauerolja be újra,nagyobb csavaróra?
Sziasztok!!!
Hát én ma voltam....17:30-ra mentem...nagyon bánom!!!
Azt hittem majd szép íves lesz a pillám...erre...az összes szempillám a szemhéjamon van annyira fel van dauerolva, ráadásul még hullámos is némelyik szál és még csak ki sem tudom festeni a szemem...gusztustalan...nem értem minek csinálja olyan kozmetikus aki nem is ért hozzá...így a tényleg hozzá értő kozmetikusok hitelét is elveszi...én ugy mentem oda hogy biztos jó lesz...de nagyon bánom...soha többet...sirni tudnék...remélem pár nap és jobb lesz...de hogy hétvégén ki nem teszem a lábam a házból az biztos...a munkahelyemen meg szét fogják magukat röhögni...soha többet...:(
Szia!
Érdekelne, hogy merre dolgozol. Visszatérnék a dauerolt szempillások közé. :-)
Szia!
Tudod ez is a szerencsén múlik,hogy éppen milyen szakembert fogsz ki.Ha gondolod tudok neked ebben segíteni.Biztos nem fogsz csalódni!!!
Ne hagyd,hogy elvegyék a kedved!
Egyszerűen csak próbáld ki,hogy a saját tapasztalataid alapján tudj dönteni,hogy csináltatnál e még v nem.
Míg világ a világ minden dologról lesz jó és rossz vélemény is!
Egyébként meg azt vettem észre,hogy az ember inkább a negatív élményeit ossza meg(tisztelet a kevés kivételnek),mint a pozitívat,sajna ez látszik a fórumon is:S
Szép napot!
Sziasztok!
Én annyira megörültem pár éve, mikor megláttam,h van szempilla dauer. Nekem hosszúak a szempilláim, de egyenesek:S és olyan sokáig tart míg reggel a göndörítővel, begöndörítem. De már egy jó ideje olvasom itt a forumot és kezd elmenni a kedvem, Tényleg ennyire nehéz és bonyolult dolog lenne ezt a dauert elkészíteni?
Sziasztok!
A klipszes szempilla dauerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ezzel tisztában vagyok.
A bizalmam már nem a régi iránta.
Persze, hogy félek a tőle, hiszen nagyon megjártam.
Igen,valószínűleg ez lehet az oka,és sajnos emiatt rossz véleményük van az egészről.Mondjuk érthető,hogy ezek után óckodnak a dauertól.
Hála az égnek az én vendégeim is mindíg elégedetten távoznak,és ez a lényeg! :)
Ok!
Neked is szép estét és jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Kipróbáltad már a szempilla dauert? Milyenek a tapasztalataid?