Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szempilla dauer fórum

Szempilla dauer (beszélgetés)

1 2 3
81. Edo13
2012. aug. 9. 09:13
Uh,ezt privibe akartam... :/
80. Edo13 (válaszként erre: 79. - Candyman)
2012. aug. 8. 16:34

Szia!

A telefonszámom 06 30 358 02 99.Egyébként Kispesten dolgozom (XIX.ker). :)

Előre is köszönöm a bizalmat!

Üdv:Edo

2012. aug. 8. 10:47

Szia Edo,

A beírásokat végigolvasva, sok elrontott szempilladauer után Hozzád szeretnék menni. Hogy tudnék bejelentkezni?

78. Edo13
2012. máj. 26. 22:19

Szia!

6-8 hétig tart a dauer.Amit én használok,azután közvetlenül lehet festeni a pillákat.Kell is,mert a dauer víz megszívja...Viszont ez a festék kifejezetten dauerolás után van,5 perc a hatóideje.

77. SuzieQ
2012. máj. 22. 13:44

Nekem 2 kérdésem lenne még

1) milyen sűrűn kell daueroltatni?

2) festetni szoktam a szempilláimat, a kettő elfér együtt? :)

76. Edo13 (válaszként erre: 75. - Napra_forgó)
2011. febr. 24. 10:22

Szia!

Hát persze:)

2011. febr. 23. 17:22

Sziasztok!

Látom, már egy ideje csend van, de azért megpróbálkozom... :o)

Én is gondolkodom a daueroláson, de szeretnék tutira menni...

Edo Te vállalsz még, ugye? :o)

Lehetne róla szó, hogy az enyémet is szépre csináld?

74. Mmmasni (válaszként erre: 73. - Edo13)
2011. jan. 23. 12:50

Tervezem, hogy néhány héten belül bejelentkezem a következő dauerra, bőven ráér akkor. De ha átküldöd priviben, annak is nagyon fogok örülni. :-)

Hívlak majd!

73. Edo13 (válaszként erre: 72. - Mmmasni)
2011. jan. 13. 12:43

Vajon ki lehet az?! :P

Örülök,hogy nem adtad fel!:)

Ne haragudj,de az aranyat teljesen elfelejtettem!

Küldhetem itt priviben?

72. Mmmasni (válaszként erre: 70. - Miratamara)
2011. jan. 12. 13:54
Hasonlóan gondolkodtam én is, mint Te, és én is azt gondoltam, hogy soha többé, mérges voltam, és vártam, hogy eltűnjön az a szörnyűség az arcomról. Aztán hoxának köszönhetően találtam egy hozzáértő kozmetikust, akinek köszönhetően visszatérem a szempillát daueroltatók közé.
71. Edo13 (válaszként erre: 70. - Miratamara)
2010. dec. 10. 20:15

Szia!

Sajnálom,hogy így jártál:(

Nem kérted meg,hogy dauerolja be újra,nagyobb csavaróra?

2010. dec. 9. 20:10

Sziasztok!!!

Hát én ma voltam....17:30-ra mentem...nagyon bánom!!!

Azt hittem majd szép íves lesz a pillám...erre...az összes szempillám a szemhéjamon van annyira fel van dauerolva, ráadásul még hullámos is némelyik szál és még csak ki sem tudom festeni a szemem...gusztustalan...nem értem minek csinálja olyan kozmetikus aki nem is ért hozzá...így a tényleg hozzá értő kozmetikusok hitelét is elveszi...én ugy mentem oda hogy biztos jó lesz...de nagyon bánom...soha többet...sirni tudnék...remélem pár nap és jobb lesz...de hogy hétvégén ki nem teszem a lábam a házból az biztos...a munkahelyemen meg szét fogják magukat röhögni...soha többet...:(

69. Edo13 (válaszként erre: 67. - Galiba4)
2010. nov. 8. 13:52
Egyetértek:)
68. Mmmasni (válaszként erre: 67. - Galiba4)
2010. nov. 7. 21:23

Szia!

Érdekelne, hogy merre dolgozol. Visszatérnék a dauerolt szempillások közé. :-)

2010. júl. 15. 08:48
Sziasztok! Hat éve dauerolom a szempillákat, még senkinek nem volt gondja vele. Én is úgy gondolom, hogy szakember és anyag kérdése a siker.
66. Edo13 (válaszként erre: 65. - SuzieQ)
2010. júl. 14. 21:34
Kispesten(19.kerület)
65. SuzieQ (válaszként erre: 64. - Edo13)
2010. júl. 14. 14:27
és te merre felé dolgozol?
64. Edo13 (válaszként erre: 63. - SuzieQ)
2010. júl. 14. 11:05

Szia!

Tudod ez is a szerencsén múlik,hogy éppen milyen szakembert fogsz ki.Ha gondolod tudok neked ebben segíteni.Biztos nem fogsz csalódni!!!

Ne hagyd,hogy elvegyék a kedved!

Egyszerűen csak próbáld ki,hogy a saját tapasztalataid alapján tudj dönteni,hogy csináltatnál e még v nem.

Míg világ a világ minden dologról lesz jó és rossz vélemény is!

Egyébként meg azt vettem észre,hogy az ember inkább a negatív élményeit ossza meg(tisztelet a kevés kivételnek),mint a pozitívat,sajna ez látszik a fórumon is:S

Szép napot!

63. SuzieQ
2010. júl. 13. 14:17

Sziasztok!

Én annyira megörültem pár éve, mikor megláttam,h van szempilla dauer. Nekem hosszúak a szempilláim, de egyenesek:S és olyan sokáig tart míg reggel a göndörítővel, begöndörítem. De már egy jó ideje olvasom itt a forumot és kezd elmenni a kedvem, Tényleg ennyire nehéz és bonyolult dolog lenne ezt a dauert elkészíteni?

62. Lili85
2010. jún. 10. 10:56

Sziasztok!

A klipszes szempilla dauerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

61. lackó-zsanett (válaszként erre: 59. - Island)
2010. jan. 29. 20:23

Ezzel tisztában vagyok.

A bizalmam már nem a régi iránta.

Persze, hogy félek a tőle, hiszen nagyon megjártam.

60. Edo13 (válaszként erre: 59. - Island)
2010. jan. 28. 09:28

Igen,valószínűleg ez lehet az oka,és sajnos emiatt rossz véleményük van az egészről.Mondjuk érthető,hogy ezek után óckodnak a dauertól.

Hála az égnek az én vendégeim is mindíg elégedetten távoznak,és ez a lényeg! :)

59. island (válaszként erre: 58. - Lackó-zsanett)
2010. jan. 28. 09:05
akkor úgy látszik te is pancser keze közé kerültél!Sajnálom,hogy a sok ügyetlen hozzá nem értő szakember elvette a kedveteket tőle,pedig nagyon szép.Én 3 havonta csináltatom és soha nem volt problémám,sőt ismerőseimet is vittem már a lányhoz és mindegyik elégedett volt vele és azóta ők is folyamatosan csináltatják!
58. lackó-zsanett (válaszként erre: 56. - Mmmasni)
2010. jan. 27. 18:29
"Én soha többé nem daueroltatok!" - szintén!!!!
57. island (válaszként erre: 56. - Mmmasni)
2010. jan. 27. 10:01
Csak rossz helyre mentél!Nekem mindíg sikerül és nem marta ki sosem a szemem,pedig én be is festetem utána egyből,hogy szép fekete legyen!És mindíg elégedetten távozom.Neked a kozmetikus szúrta el,menj máshoz aki ért is hozzá!
2010. jan. 26. 14:24
Nekem van jó és rossz tapasztalom is a szempilladauerrel. A legutolsó tapasztalatom borzasztó volt. A kozmetikusommal már az idők folyamán rájöttünk, hogy hogyan lesz olyan a szempillám, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Korábban a tapasztalataink alapján sikerült is hibátlanul megcsinálnia. Utolsó alkalommal azonban nekem is kimarta a szemhéjamat a dauervíz, a szemhéjam beduzzadt, ráadásul olyan szempillám lett, amivel inkább a cirkuszba mehettem volna el bohócnak: egyik-másik rátapadt a szemhéjamra, a többi meg össze-vissza állt, ráadásul a két szemem feletti pillák felemásra sikerültek. Néhány nappal rá a kozmetikusom azt javasolta, hogy csináljunk egy "ellendauert", csak a dauervízet felvíve a pillámra, ezzel lejjebb fog "ereszkedni" a pillám. Természetesen a kimart szemhéjammal nem kértem belőle. Javasolta az olívaolajat, ami szintén elnehezíti a szálakat. Azóta ollóval voltam kénytelen megválni néhány szörnyen álló szempillámtól. 8 hét telt el, és a jobb oldali (a rosszabbul sikerült) szempillámon még megvannak a nyomai a balul sikerült műveletnek. Bezzeg amikor tökéletesen sikerült a dauer, akkor nem tartott 8 hétig. :( Kell-e mondjam, hogy születésnapomra és az ünnepekre szerettem volna szebb lenni, de az eredmény kétségbeejtő lett. Én soha többé nem daueroltatok!
55. Edo13 (válaszként erre: 54. - Island)
2010. jan. 20. 12:42
Végre valaki jót is tud mondani:)
54. island
2010. jan. 20. 10:33
nekem nagyon szép a szempilla dauerom,főleg ha be van festve utána!Én csak ajánlani tudom,mert szép és még az arc is megszépül tőle!
53. Edo13 (válaszként erre: 52. - Lackó-zsanett)
2010. jan. 17. 17:15

Ok!

Neked is szép estét és jobbulást!

52. lackó-zsanett (válaszként erre: 51. - Edo13)
2010. jan. 17. 17:10
Az nincs. De még próbálkozom ezzel a körömvirággal aztán meglátom! De azért köszi a tanácsot!! Szia, szép estét!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook