Szeméremdombi duzzanat terhesség alatt? Volt valakinek hasonló? (tudásbázis kérdés)
9. monizsofi1982 (válaszként erre: 8. - 64669b9c48)
2009. máj. 26. 20:03
Én is így jártam, visszeres lett, a ... Akkor ez elmúlik?
8. 64669b9c48
2009. febr. 23. 19:07
Már régen volt, nem tudom szépen megfogalmazni, de a lényeg, hogy hatalmas volt a hasam és én is :) A súly elnyomta az ereket, és nehezebben tudott áramlani a vér, emiatt az erek kitágultak, feszes, telt visszeres csomók keletkeztek.
Ez mindaddig fennáll, amig a nagy megterhelés, a vénákban uralkodó tartós nyomás meg nem szünik. Ez nálam, kb a szülés után két héttel jött rendbe.
7. petka (válaszként erre: 5. - Diana80)
2009. febr. 23. 18:54
Nekem mindig ugyanarra a helyre jon, es ugyanugy csak nyomasra fajdalmas. De mire elmennek orvoshoz meg elmulna. Most peldaul nincs.
6. Diana80 (válaszként erre: 4. - 64669b9c48)
2009. febr. 23. 18:48
Es a doki nem mondta hogy miert volt? Nekem is a masodik terhessegem a 33 hetben vagyok.
5. Diana80
2009. febr. 23. 18:47
Koszonom a valaszokat. Csak az egyik oldalon van es nyomasra fajdalmas. Holnap valoszinu megmutatom a dokimnak, csak gondoltam hatha valakinek van/volt hasonlo. Eleg ilyeszto.
4. 64669b9c48
2009. febr. 23. 18:40
Hát ez igen intím téma, de jó hogy rákérdezel, nekem nem volt kit kérdeznem anno.
Szóval kétszer akkora lett a második babámnál, és az erek pedig úgy néztek ki, mint egy idős ember viszeres lába. Nagyon érzékeny volt, a látványról nem is beszélve. DE ELMÚLT :)))))
3. drnéni
2009. febr. 23. 18:39
Előfordul, az alhasi vérbőség a külső nemi szervek vénáinak pangását okozhatja, ez eredményezi a duzzanatot. Tipikusabb a kisajkak duzzanata. Meg kell mutatni orvosnak, mert ha nagyobb mértékű, gondot okozhat.
2. petka
2009. febr. 23. 18:38
Nekem nem terhesseg alatt de volt. Olyanra gondolsz ami megjelenik es eltunik aztan visszajon es ujra eltunik? Mert az enyem olyan es nem tudom mire velni.
1. Diana80
2009. febr. 23. 18:36
Szemeremdombi duzzanat terhesseg alatt? Volt valakinek hasonlo?
További ajánlott fórumok:
- Elkötés utáni terhesség. Járt már valaki hasonló cipőben?
- Ciszta és terhesség együtt! Volt valakinek hasonló?
- Nagyfokú vérszegénység, alacsony vérnyomás terhesség alatt. Kérem aki ismer olyan nőt illetve aki maga is hasonló gondokkal küzködött ...
- Terhesség 34.hetében járok, 2hete mensihez hasonlóan "érzem" a derekam és az alhasam olyan izomláz szerű vmit érzek. Mi ez? Nomrális ez?
- Anya és lánya hasonlóan viselik a terhességet? Mit gondoltok, tapasztaltok? Ha az anya "tünetmentes", akkor nagy rá az esély, h a lánya is..
- Mi lehet az oka? Ti éreztetek hasonlót terhességetek alatt?