Terhesség 34.hetében járok, 2hete mensihez hasonlóan "érzem" a derekam és az alhasam olyan izomláz szerű vmit érzek. Mi ez? Nomrális ez? (tudásbázis kérdés)
Szia igen normáli.Mivel a szervezetedben egyre erősödő folyamatok ,ennek végbe és a bab is egyre nehezebb.Az utoldó trimeszterben a legtöbb a súlyfelszedés ami nem okvetlenül rád vonatkozik.Én abban a 2 hétben amíg a nőgyógyon voltam nem híztam de a kicsim igen kb 70 dkg-ot.És éreztem nem is kicsit.Bár jól oltam.Aztán császár mert a legény nagyon jól érezte magát bennt.Nyugalom tehát.Pihenj sokat főként az oldaladra fekve ne terhelld a gerincedet.A lábad közé tegyél egy keményebb kispárnát.De csakaakkorát ami kényelmes oldalfekvésben.
Vigyázz magatokra jó szülést
Ne izgulj. Ha sokat pihensz még túl is hordhatod.
Jósló fájásaid vannak, készül a szervezeted a szülésre. Pillanatok alatt itt lesz az idő, de nem kell parázni. nekem is minden bajom volt a 33. héttől és túlhordtam a másodikat.
A lényeg, hogy a 36. hét meglegyen a többi már ajándék. Szóval nyugi és pihi!!!
Kedves "Nagyvirág" és "Kutyapocok"!
Ezek már a jóslófájások!!!!
De ne ijedjetek meg! Nekem a 2. babánál kb. ilyenkor kezdődött és eltartott a 40.hétig. Már a 35. héttől nem bírtam állni, feküdni, ülni, sehogy nem volt jó. Ezek a panaszok egyáltalán nem jelentik azt, hogy hamarabb fogtok szülni. Kitartás!!!
Szia!
Mit jelent az ,hogy nemsokára?????? Menniy az a nemsokára? Kiscit begyuladtam most ettől. Pár nap vagy pár hét? Julius10re avgyok kiirva. Szerinted akkor nem huzom ki addig???
Pihenjetek sokat. Közeledik az idő. Nem sokára szülni fogtok. Sok pihi feltett lábakkal, semmi stressz.
Kétgyerekes.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Az első jelek: terhesség
- Anya és lánya hasonlóan viselik a terhességet? Mit gondoltok, tapasztaltok? Ha az anya "tünetmentes", akkor nagy rá az esély, h a lánya is..