Anya és lánya hasonlóan viselik a terhességet? Mit gondoltok, tapasztaltok? Ha az anya "tünetmentes", akkor nagy rá az esély, h a lánya is.. (tudásbázis)
Így igaz.
Nekünk is teljesen különböző terhességeink voltak Anyummal. Ő nagyon rosszul volt az elején, aztán pár hónapos kor után teljesen jól érezte magát egészen a szülésig végig.
Én tényleg csak az első hetekben émelyegtem. Még rosszul sem voltam igazán. Aztán teljes tünetmentesség, majd úgy 7. hónaptól viszont kezdődött a vizesedés, magas vérnyomás, ami viszont Anyumnak egyáltalán nem volt.
hát még hasonló sem volt sem a terhesség sem a szülés. anyám mind 3unkkal veszélyeztetett volt, kórházba is feküdt, hormonokat kapott stb stb. de nem volt nehéz szülés
én minden gond nélkül hordtam végig a 40. hétig plusz 2 nap. a szülésem meg hosszú és szörnyű volt
Nem tartom valószínűnek, hogy lenne bármilyen összefüggés. Édesanyámtól csak rosszat hallottam a születésemről, és még 55 év után is a fejemhez vágta, hogy milyen borzalmas volt...
Ő egy tűszúrástól is haldoklik :D
Nekem viszont könnyű szülésem volt.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Van köztetek olyan, akinek a terhesség első hetei tünetmentesek voltak?
- Terhesség 34.hetében járok, 2hete mensihez hasonlóan "érzem" a derekam és az alhasam olyan izomláz szerű vmit érzek. Mi ez? Nomrális ez?