Elkötés utáni terhesség. Járt már valaki hasonló cipőben? (tudásbázis kérdés)
Álmomban sokkot kaptam a látványtól,hogy én szültem???Én aki el vagyok kötve???Álmomban néztem a lábam közé,és láttam a babákat(mert ikrek lettek) amikor már megszülettek,és az ágyon voltak a köldökzsinórral együtt.Meg a férjem döbbent arcára is emlékszem!!Meg tiszta idegbetegen,de mégis ijedten telefonált a mentőknek.
Amikor meg felkeltem reggel(99%-ban mindig emlékszem mit álmodtam),és csak ültem az ágy szélén és csak néztem ki a fejemből,hogy mit álmodtam :-)
Hát én nagyon remélem,hogy nekem nagyon jól megcsinálták 2,5 éve,mert a férjem lehidalna velem együtt ha terhes lennék....
Mondjuk pár hete azt álmodtam,és pluszként még azt,hogy ikrek lettek,és itthon szültem meg,én a 2x-es császáros....
A sterilizacio utani esetleges terhesseg az egyebkent is ritka esetek 99%-aban nem az orvos hibaja, hanem a termeszete (ha lehet egyaltalan hibanak nevezni).
Megtortenhet ugyanis, hogy a szervezet regeneralodik, megkeruli a heget, es un. bypass-t "epit" a kinyisszantott/elegetett resz helyere. Nagyon ritka, de megesik. En is varom az idopontot a sterilizaciora, de elotte mar alaposan kifaggattam a nogyogyaszomat, o magyarazta el. Ugyhogy tudomasul vettem, el is dontottuk a ferjemmel, mit csinalunk, ha megis megesik.
Remelem, nem mehen kivulid a terhesseg, de ha meg akarod tartani, akkor a laparoszkopia szigoruan tilos. De azert nagyon figyelj oda magadra! Nagy kalappal :)
anyukám is leköttette magát 25 évesen a húgom után, mivel nálunk a családban mindenki nagyon könnyen teherbe esik, húgom is gumi mellett sikerült be. aztán 39 évesen úgy gondolta, újra akar egy babát, és lombikkal lett egy másik húgom:)
szerintem ha meg akarod tartani a babát, akkor ne menj vissza a dokihoz, mert ő már csak azért is megpiszkálna hogy nehogy rosszhírét keltsd.
Persze, nem szabad kihagyni egy lehetőséget, ahol sok pénzt lehet nyerni, igaz?
Ha a fórumindító lenne az egyetlen, aki másképp gondolkodik a gyermekvállalásról, mint évekkel ezelőtt, akkor megérteném, hogy furcsának tartod. Ezer oka lehet, hogy másképp gondol egy babára most, gy ismerősöm pl. elköttette magát a 3. gyerek után, aztán elváltak, új férje lett, és nagyon akart volna neki is szülni egy gyereket, de már késő bánat volt.
Kedves fórumindító, alapvetően az a normális, ha 5 hetesen még semmi nem látszik. Ha két hét múlva sem látszik semmi méhen belül, de a tünetek és pozitív teszt fennállnak, akkor természetesen engedni kell a laparoszkópiának, addig pedig minden szokatlan tünetnél (erős görcs, stb. felkeresni a kórházat).
További ajánlott fórumok:
- Ciszta és terhesség együtt! Volt valakinek hasonló?
- Nagyfokú vérszegénység, alacsony vérnyomás terhesség alatt. Kérem aki ismer olyan nőt illetve aki maga is hasonló gondokkal küzködött ...
- Petevezeték elkötésem volt. Visszafordítható vagy csak lombikkal sikerülhet újabb terhesség?
- Terhesség 34.hetében járok, 2hete mensihez hasonlóan "érzem" a derekam és az alhasam olyan izomláz szerű vmit érzek. Mi ez? Nomrális ez?
- Anya és lánya hasonlóan viselik a terhességet? Mit gondoltok, tapasztaltok? Ha az anya "tünetmentes", akkor nagy rá az esély, h a lánya is..
- Mi lehet az oka? Ti éreztetek hasonlót terhességetek alatt?