Székelyföldi Hoxások kerestetnek! (beszélgetés)
Lingvisztikai szempontból módfelett érdekes fórum - csak ezért érdemes lenne újjáéleszteni...nem?
Tényleg, most hol vagytok székelyek?????
sziasztok!
hát igen.. valóban csendben vagyunk mostanában..
talán túl nagya meleg..
.. mi Bükszádon voltunk..illetve a falu közelében a tavly keletkezett egy melegvízesforrás(borvíz)
..legalábbis a vastartalma igennagy.. ott voltunk már 2x.. van egy kismedence.. abbanlehet lubickolni!
Jó útat, kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Egy kis frissítés, mert látom nagy a csend. Ez nem szemrehányás, csak úgy látom és kész. :D
Készülünk kiruccanni a családdal Parajd-Szováta útvonalon, remélem az idő is velünk tart és legalább egyet megmártózhatok. Ti kirándultok-e valamerre szép Székelyföldön vagy másfele?
Mindenkinek szep es kellemes hetveget kivanok!!!
udvszi Csajok!
javulóban vagyok..!
csak ez az üsssze-vissza idő nem tetszik a ketyegőnek!
szép estét Nektek!
Remelem jobban vagy es javulsz...
en is mindenkit cuppantok...
puszia
sziasztok!
Köszi a bíztatást!
Most betegszabin vagyok, ínhüvelygyulladásom van.. úgyhogy .. gipsz..
nektek szép estét! ♥
Mindenkinek szep hetet!...erot es kitartast!
pusziaaaaaaaaa
Szia E.
Ne agodj a forum megvar es eleg ha annyi idod van es erod ,hogy a naploban irsz egy par sort.Ha majd sikerul kicsit tobb idot szakitani biztos jonni fogsz adig is vigyazz magadra es ne agodj ne vegyel fel minden hulye suket dumat a munkaban.Ez a rossz egy gyarban latod anyu is ettol volt ki az elejenaztan rajott nem eri meg az egesz.
Jo ejszakat mindenkinek szep almokat.
szia P..!
úgy sajnálom, alig van idő egymásra!
De te megértesz.. sok a munka.. nem bírok irdogálni..
it nálunk éjjel zuhog.. nappal meg lenyomult meleg.. ettől vamn kész sok ember szíve..
köszönüm a bíztató szavaid.. !
persze kitartok.. csak tudjátok néha nagyon nehéz..
jó volna ha a délelőtti lendületem kitartana estére is.. csak nem igazán tart ki.. ezért alig bírom elvégezni amit muszáj..
a tegnap óta nem volt gáz.. az egész városban.. nuku főzés.. s egyebek.. a férjem szedett egy halom gombát-- vett paszulyt .. minden ot vár beáztatva,,
Őket a tegnap hazaengedték...
minket.. Ó dehogy..............
Sziasztok!
Postazom a meleget lanyok jo szivel varjatok :D megoszuk az 50 igy mindenki jol jar:)
Kellemes delutant mindenkinek puszi
sziasztok!
...szep hetet mindenkinek!...itt meg mindig eso es eso...:-(...mar jo volna a meleg...ha, mar matol szamoljak a nyarat...
Vörös, ne hari, de ezt itt mi nem oldjuk...ha vissza olvasol egy kicsit, rajossz, hogy ez itt nem egy "pletykaljuk a sztarokat" forum...
Sziasztok!
Székelyföld mit szól Stohl András balesetéhez?
Sziasztok!
Igaza van Derillának,a városunk egyre szebb,látszik a polgálmester igyekezete.
Különösen büszke vagyok rá,hiszen osztálytársak voltunk...
Ezt neked kuldom E.
Angyal lennék,ki sebet kötöz.
Angyal,ki mosolyogni ösztönöz.
Angyal,ki bajodban meghallgat,
ki szárnyaival gyöngéden betakargat.
Önzetlen barát,ki csendjét adja,
ha hallgatni kell,nem faggatna.
S ha a próbák hada törne rád,
ne mond soha:nincs egy jó barát.
Szioka.
OLvaslak es tudom faradt vagy neha irnek is csak oszinten nem akarok zavarni csak remenykedem minden jo lesz es kipihened magad..:)kitartast es csak a pozitiv dolgokra gondolj az segit.
Munka mar tenyleg lehetne valami kell valami valtozas oda maskent nem tudom mi lesz meg ...:(
vegre szepulunk az jo dolog.
szia!
rég nem beszélgettünk.. alig vagyok itt , ha ideférek se vagyok elég jóformában, hogy irogassak..
itt nálunk..minden a régi..
nagy a munkanélküliség..
másrészt a város egyreszebb.. a polgármester gondoskodik róla!
Mi ujsag csendes kis varosunkban lanyok ?
szep estet jo pihenest /puszi
sziasztok!
szép hétvéget kívánok mindenkinek!