Kreatív Anyukák kerestetnek! (beszélgetés)
Kreatív ötletek tárháza, nagyon sok jó ötlet, kép:
picasaweb.google.com/mlgjlcs
Jó kreatívkodást!
Nekem nagyon bejött az oldal!
Aranyos a főtt tojásból és paradicsom kalapból készített gomba is, amit majonézzel meg lehet pöttyözni. Szerintem minden szendvics tálra lehet tenni pár darabot és igen mutatóssá teszi, feldobja.
Ha már az egészség jegyében megy a rendezvény csináljatok gyümölcstálakat is.
Zöldségből: Káposztasüni. 1 fej káposztába fogpiszkálóra szúrt, nyersen ehető zöldségfalatkákat szúrjatok tüskéknek. Pl sárgarépa, karalábé, uborka, stb.. Borítsátok be ezekkel a káposztát és kész is süni. Aki megkívánja, kihúz 1-1 fogpiszkálót és leeszi róla a falatokat.
Finom összeállítás egy tálcán a fogpiszkálóra felszúrt sajt, dió, szőlőszem. A sajt legyen alul, hogy megálljon.
Dekorációnak is gyümölcsöket, zöldségeket javaslok. Tornakarikára felkötözött szőlőfürtöket belógatni, vagy zöldségekből, gyümölcsökből barkácsolni terménybábokat. Ezt a gyerekekkel előző nap el lehet készíteni. (Van róla kép a kreatív naplómban, 25-26-27)
Szia!
Hát én elég kreatív vagyok....de most kicsit le vagyok blokkolva:)...Az én gyerkőceim már nagyok:)!
Van itt egy csaj,isteni szendvicstortája van....mindjárt meg keresem neked....az tuti jó lenne:)
Köszönöm. A mézes dió és a saláták megvannak
Gyümölcs salátát is szeretnénk
Rendezzetek rajzversenyt a gyerekeknek. Pl: Mit üzen a fogtündér?
Vagy egészséges ételeket készítsetek velük: Pl: mézes dió, vitamin saláta,szárított gyümölcsök...
Sziasztok.Segítsetek nekem!
Az idén a mi kis ovódánk rendezi az évente szokásos egészség napot ahova a környék összes ovónénije meghívásra kerül.Mivel a kis létszámunk miatt folyamatosan leírják az óvódánkat úgy döntöttünk most mi a a szülők megmutatjuk....
Várok minden olyan ötletet amit tudtok...Szendvicskék dekorációk, és minden mást ami segítségünkre lehet.Képek is jól jönnének.! Köszönöm mindenkinek aki időt szán arra hogy segítsen nekünk...