Szegedi vasútról hogy jutok a Szemelweis klinikára? (tudásbázis)
Jajj de ne vezessétek meg ennyire, hogy 4-5-6 megálló, akárhogy számolom de a vasúttól számitva a 3. megálló az aradi vértanuk tere,nem?:) egyébként a villamos egyből a vasut elöl megy ahogy kijössz az állomásról, azt nem tudod eltéveszteni. És az aradi vértanuk terén ahol leszállsz ha jól emlékszem van térkép is azon meg tudod nézni, de ahogy leszállsz nézz abba az irányba amerről jött a villamos és akkor bal kéz felé kell elindulni amerre az autók is mennek. És pontosan nem tudom hogy majd melyik épület lesz az mert ott rengeteg van egymás mellett, de a portás majd segiteni fog. A villamos jegy egyébként nem tudom mennyibe kerül, de 300 ft körül biztos megvan. Mi szerencsére kapunk bérletet az egyetemtől.
Remélem sikerül megtalálnod, az Aradi vértanuk teréig nem vészes mert villamos visz, és utána maximum ha nem vagy biztos benne kérdezz meg valakit, Szegeden nagyon kedvesek az emberek szivesen segitenek:) Az első néhány hétben énis folyton eltévedtem és tök kedvesen útbaigazitottak mindig :))
Hát én a nőgyógyászatira járok elég sokat,mi mindig mobilról rendezzük a parkolást.De nekem a klinikák környékére a narancssárga rémlik és mióta átépítették,katasztrófa a parkolás(volt hogy 20 percig keringőztünk mire találtunk helyet)
Gyalog:kijössz a vasútállomásról,elfordulsz jobbra,elmész az állomás előtt és mindig csak szigorúan egyenesen,egy kis utcába be.És csak mész egyenesen,garázsok mellett,iskolák mellett.Egyenes odavisz.
Sétával csak 10 perc??Akkor az még belefér:-)
A parkolás bizti 220 óránként?A térképen fehér az övezet,bár ez nekem nem mond semit!
A vasútállomástól kb 10 perc séta.De ha az 1-es villamossal mész akkor az Aradi vértanúk terénél(5-6.megálló)kell leszállni,onnan a klinikák kb 3 perc.
Parkolás zónánként változó,de kb 220 ft/óra.
Július 12-én megyek Szegedre a vasútállomásról mennék a Szemmelweis klinikához:melyik közlekedési eszközzel mehetek és menyibe kerül?
Esetleg tudjátok-e ha kocsival megyek mennyi ott a parkolás?????Neten nem igazán értem a magyarázatot:-(
További ajánlott fórumok:
- Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak
- A fiamat a szemészeti klinikára kellene vinnem a Tömő utcába, Kőbánya-Kispesttől hány megállót kell menni a metróval a Klinikákig?
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Hogyan jutok el a szegedi vasútállomásról a Szegedi Sebészeti Klinikára tömegközlekedéssel?
- Milyen kórházi csomagot vigyek magammal babának és mamának egyaránt a SOTE I-es klinikára? Mit adnak és mit nem?
- Miket kell vinni a II.számú női klinikára szüléskor a babának és a mamának?