Szegeden PCO-ban jártas endokrinológust tud valaki ajánlani? (tudásbázis)
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy a Máv Rendelőben hol csinálják a pajzsmirigy uh-t?
Hát én tőle "igazoltam" át, mert hiába mentem magánrendelésre, gyorsan lerázott sőt úgy beszélgettünk, mintha a barátnője lennék. Kicsit komolytalannak tűnt. Sőt a túlműködésemet még jobban tacccsra vágta.
Ja és őszerinte nem is vagyok PCOS :D
Hát érdekes, mert 3 orvos szerint meg igen. Kistesóra is majd 1 évet vártunk, mire rendbe lettem hozva.
Na szóval lehet jó orvos, de én nem tapasztaltam.
Dr. Csajbók Éva
Nekem a háziorvosom kimondottan őt ajánlotta, inkább várjak rá, de ő nagyon jó. Igaz, nekem személyes gyógyulás tapasztalatom nincs, mert nálam csak a stressz okozott gondokat, amik azóta rendeződtek orvosi segítség nélkül.
Hát ez a hasimiot ugye pajzsmirigy dolog ? Hú most nincs időm utána olvasni.
Pajzsmirigy alulműködésem van, arra szedek gyógyszert. Az első fiam születése után meg túlműködésem lett, amit rendbe raktunk, hogy jöjjön kistesó. Most is szedek gyógyszert rá.
"Ez a hasimoto-t én is láttam valamelyik orvosi papíromon, tehát nekem is van hozzá közöm."
láttad? Ezt hogy érted? Csak ennyi? Nincs kezelve????????????
Nálam már 18-20 évesen is petefészek ciszta gondok voltak. 2003-ban műtöttek meg, de előtte héten injekcióval szétpukkasztották. Így mire műtétre mentem, már nem is volt, de azért vágtak, mert ütemezett feladatot az ütemezett időben kell elvégezni...
Orvosokat váltottam, és a nőgyógyász, hogy babát akarunk azonnal küldött dietetikushoz (az sajnos nagyon rossz volt, és endokrinológushoz. Mivel a klinikára kaptam beutalót idő pontot kellett kérnem. 4 hónap a min várakozási idő. Dr Sepp Krisztiánhoz kerültem. Azonnal befektetett, egy héten belül meg volt az IR, de már a bent fekvés alatt rá állított a Merckforminra. Folyamatos ellenőrzésre jártam, diétáztam. Nagyon rendes, nagyon alapos, és türelmes. Én kérdések halmazával halmoztam el, és mindenre válaszol, türelmesen. 8 hónap után spontán terhes lettem, most tartok a 16. héten. Majd szülés után 1 évve kell vissza mennem. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok, azonnal mentem hozzá, és meglepett, hogy mennyire örült neki. Nekem nincs panaszom rá. Bent fekvésem alatt a nővérek, az orvosok elképesztő teherbírásról és szakmai alázatról tettek tanúságot.
Igen én is dr. Maróti Gabriellát tudnám ajánlani. Én is hozzá járok PCOS-s és pajzsmirigy ügyben.
Egy nagyon szuper lelkiismeretes orvos.
Jaj most látom csak. Ne haragudj Edit elfelejtettem neked válaszolni :( De gyorsan írok elérhetőséget is. Bocsi :(((((
Sziasztok !
Most diagnosztizáltak nálam pco-t (vérvétel alapján). De az endokrinológus, akinél voltam nem igazán foglalkozott velem, azt mondta próbáljak valamennyit fogyni (max. 4-5 kg feleslegem van) és forduljak nőgyógyászhoz. Tudtok Szegeden olyan endokrinolúgust/nőgyógyászt ajánlani, aki ebben a pcos témában jártas és esetleg érdemi tanácsot, kezelést tudna adni?
Előre is köszönöm.
Edit
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak ha se a nőgyógyász, se az endokrinológus nem tudott segíteni?
- Megbízható endokrinológust keresek Budapesten
- Sziasztok.Szegeden tb.bérügyben jártas embert keresek
- Dr. Csajbók Évát ismeri valaki? Esetleg más endokrinológust tudtok ajánlani főleg Szegeden?
- Szegeden van jó endokrinológus?
- Szegeden van endokrinológia? Ott milyen vizsgálatokat végeznek?