Dr. Csajbók Évát ismeri valaki? Esetleg más endokrinológust tudtok ajánlani főleg Szegeden? (beszélgetés)
Én hozzá járok Pesten.
Pajzsmirigy alulműködéssel kezel.
Mivel dolgoztam laboratóriumban, ezért mi elég részletesén meg tudjuk beszélni, épp mi van.
Nekem nem valt be Csajbok dr. Elegge felvallrol vett, pedig a maganrendelesre jartam hozza. Allandoan a telefonjan volt vizsgalat alatt es elegge ugy tunt nincs kedve az egeszhez. Masfel ev utan jutottam el arra a pontra, hogy masik orvoshoz jarjak.
Remélem még így van, ez nem a legfrissebb adat
Galenus Magánorvosi Rendelő 6724 Szeged, Gera S. U. 4. Telefonszám: 62-326739
Senki nem tudja hol van a magán rendelése?
Köszönöm szépen a válaszokat, így hogy ilyen pozitív a vélemény róla meg fogom keresni. Azt tudja esetleg valaki, hogy hol van a magán rendelése?
Én ismerem,kb 9-10 évvel ezelőtt hozzá kerültem,akkor még belgyógyászaton volt,illetve épp akkor ment át az endokrinra.Egy biztos,ha olyan esettel áll szembe ami kihívást "rejtelmet" jelent akkor minden követ megmozgat.Egyébként emberileg nagyon rendes-kedves/orvosi szemponból is csak jót tudok mondani róla..
Csajbók doktor nő nagyon jó, anyu tesója most fekszik benn nála de csak jót tudok róla mondani.
Szerintem a Dr Csajbók Évához maszekul menj akkor biztosan kedves lesz veled.Én államilag próbálkoztam nála de Ő is és a "nővérke"is lekezelő volt. Amúgy azt halottam jó szakember nos én nem ismertem meg ezt az oldalát. Nekem a Szekeres Edit drnő vált be. Régen a Régi sztk-ban volt de úgy tudom csak a Bérkert klinikán van. Legalábbis tavaly decemberben csak ott rendelt.
Heló. Szabóné, Erzsike vagyok. Én is a doktornőhöz járok, és nagyon ügyes, kedves. Túlműködésem volt, de kb. 3 hónap alatt visszaszorítottuk, úgy, hogy most már jól működik. Többektől hallom a rendelésen, hogy klasszul rátapint a dolgokra. Ajánlom. Üdv. Erzsike.
Én Dr. Magony Sándorhoz jártam, Ő nagyon jó, de hónapokat kell hozzá várni. At sztk-ban Dr. Sajti Ilonához járok most, Ő kevesebb dolgot nézetett meg a véremben, mint pát évvel előtte Magony dr.
Remélem tudtam segíteni
Pár éve diagnosztizáltak nálam PCO-t és kicsit késöbb kiderült, hogy a pajzsmirigyem is alultermel. Olyan orvost keresek aki tényleg érti a dolgát, mert már sokat megjártam de eredményt egyik sem ért el a kezelésben. Egyik gyógyszerekkel tömött, a másik leszidott amiért azokat szedtem.. Most legutóbb Dr. Csajbók Évát ajánlották nekem szegeden, róla szeretnék véleményeket hallani ha ismeri valaki. Vagy esetleg ki mást tudnátok ajánlani?
További ajánlott fórumok: