Szedtél olyan fogyi tablettát amit Horváth Éva reklámoz? (beszélgetés)
Nem hiszem, hogy Horváth Éva valaha is kipróbálta ezt a szert.:))
És ez így olyan hiteltelen...
Egyébként nem ismerem a készítményt.
Szia!
Köszi, végül sikerült, de aztán írtak is, hogy törölték, mert már volt olyan téma. A bio cla milyen árban van?
Köszi a választ!
Szia! szedtem káposzta kapszit,de úgy gondolom nekem jobban bevállt a bio cla+t. Nem fogyok csak dekákat,de legalább nem is hizok és nincs étvágyam,mig a káposztánál nem volt semmi változás. Még meg is van fél dobozom.
Forumot úgy tudsz inditani hogy a fenti linkeknél rákattintasz a "forumok" ra majd újy foróm ,de nézz körül,hogy incs-e már olyan téma amiben inditanál.
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet forumot indítani?
Esetleg nem hallott valaki a káposztaleves kapszuláról? Vannak tapasztalatok? Most vettem magamnak, persze nem csak ezzel szeretnék fogyni, 90 napozok, és emelett heti 3 aerobik.
Szerintem egyik ilyen tabletta sem hatásos sajnos.
Sok ismerősöm próbált ki különbözőeket volt akinek semmi hatása nem volt viszont volt akinek azóta is gyomorproblémái vannak.
Sajnos tényleg csak táplálkozásbeli változtatással és mozgással lehet fogyni.
Szedtél olyan fogyi tablettát amit Horváth Éva reklámoz?
A reklám miatt nem írom le a nevét.
Kiváncsi vagyok , hogy tényleg jó és hat-e?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Érdemes kiváltani a Frontin tablettát?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Szedtél már Daedalon tablettát? Ha igen, akkor használt?