Szedi valaki a Slim Fit-et? (beszélgetés)
Szia grofházy!
Írtam Neked privátban üzenetet! :)
sziasztok
én minta értendet keresek.
Valaki tudna nekem ebben segíteni????
Köszi
Sziasztok!
Én ma újra elkezdem a slim fitet, és amennyire tudom a diétát is tartom .A múlt héten már csináltam 4napig , és 2.5kgt fogytam ( ez gondolom java részt víz volt. ) de közbe jött egy síelés..ezért eléggé nehéz lett volna ott folytatni de ma kezdem. Egyenlőre jól bírom a reggeli után.. a reggeli egy fekete kávé.. jeah
Sziasztok!
Én áprilisban szedtem a Slim Fit tablettát, mellette csináltam a 90 napos diétát ( 30 napig ) :-) és így adtam le 1 hónap alatt 7 kg-t ( 81kg-ról 74kg-ra ). Azóta odafigyelek , hogy mértékkel egyek, fehér kenyeret pedig egyáltalán nem eszek. Szerencsére még nem híztam vissza semmit,és most újabb adagot akarok venni.
Sok sikert mindenkinek
Gratulálok, 9 kg szerintem nagyon szép teljesítmény csupán úgy, hogy mértékkel eszed azt, amit eddig is ettél! :)
Nem néztem, hogy nő vagy e (?!), de én félek, hogy ha ennyit fogynék, akkor ciciből is menne le. Neked volt okod ettől félni?
Én is ugy voltam vele mint,te az elején.én sem diétáztam,de tény igaz h azt írják azt ehetsz,amit azelőtt,de azért sztem mértékkel.Én is ettem sült krumplit,meg hasonló hízlaló dolgokat,de azért mértékkel,közel se annyit mint mielőtt elkezdtem szedni a kapszulát,fele annyit.A folyadékra én is nagyon odafigyelek,meg h 6 után ne egyek,ez nem mondható diétának.
Én két havi adagot vettem meg,és sikerült leadnom 9 kilót.sztem mindenképp rásegít a fogyásra.
Üdv.
Elmesélem az én sztorim is, hátha érdekel vkit :)
Én április utolsó napján rendeltem 3 adagot, már másnap meg is érkezett, szóval ez pozitiv.
Az első adagot, amely egy hónap, szándékosan úgy kezdtem el szedni, hogy nem változtattam semmilyen szokásomon, kivéve, hogy napi 2 l vizet igyak meg, minimum.
Szóval, számomra csalódás volt az, hogy ha nem diétázol a bogyók mellett, akkor egy deka nem megy le, sőt...tehát, nálam az, ahogyan reklámozták magukat, hogy ehetek mellette nyugodtan ugyanúgy, mint eddig, nem jött be.
Majd a második szedésnél már figyeltem arra mit eszek. Pontosan 21 napja nem eszem kenyeret, nagyon sok folyadékot iszok, ami 90%ban víz, vagy sovány tej. Ja, és este 6tól nem eszek semmit, csak hogy erről is szokjak le, mert a késő esti nasi az könnyen ment. :)
A 21 nap alatt, 64.7kg-ról, ma reggelre 61.2 kg lettem, 164cm-el (lány).
Ami most sok olvasónak meg fordul a fejébe, hogy sportoltam e mellette, a válaszom erre, hogy, ha a diák melók sportnak számítanak, akkor igen, de komolyra fordítva a szót: nem!
Nem éheztetem magam, de tény, hogy oda figyelek, hogy az ebéd is ne kétszer legyen, no meg amit már írtam, a vacsora se legyen zsíros, sült krumplis, húsos féleség. Habár imádom, de 60 kg alá szeretnék esni :)
Alább nem, mert egy nő ilyenkor már a ciciből is ad le, amit meg nem akarok. Szóval egy kis felesleg még nem árt...
Egy szó vagy száz, nem vagyok benne biztos, hogy a bogyók miatt fogytam le, de talán besegítettek, hogy könnyebben menjenek le rólam. Habár szerintem a három hét alatt ezt bogyók nélkül is meg lehet tenni.... tényleg egyéntől függő.
Remélem akit érdekelt a bogyók hatása, és ezt a hosszú szövegelésem elolvasta, annak válaszoltam a magában rejlő minden kérdéseire.
Sok sikert minden diétázónak és kitartást!
Sziasztok igen én szedem de még csak egy hete volt pénteken tehát ma szedem a 10ik napja.
Nagyon szuper:-) Én csak jót tudok róla nyilatkozni teljesen elveszi az éhségérzetet:-)
Sziasztok!
Én egy kicsivel több, mint egy hónapja kezdtem el szedni a SlimFit tablettát, és eddig (kop-kop) 3 kg-tól sikerült megszabadulnom. A hozzá írt diétát én sem csinálom, viszont a köreteket (burgonya, tészta), meg a fehér kenyeret hanyagolom. Este 6 után már egyáltalán nem eszem és minden nap otthon tornázok+szobabiciklizem. Szval nekem eddig bevált :-)
És a diétája miatt abba is hagytad?
Ezer féle diéta létezik, pl Update is nagyon jó ez viszont saját tapasztalat. Szerintem az mellett is hatásos lehet.
Sziasztok,
Feleslegessé vált 3 doboz Slim Fit csodabogyóm. Ha valakit érdekel: fazekaspetra@gmail.com
Nemrég kezdtem el szedni egyébként, nekem egyedül a diéta része nem tetszik... Már csak azért sem, mert sem a kávét, sem a húst nem szeretem... :)
Szia!
Én hiszek az ilyen "csodaszernek" mondott bogyókban, de egy dekát se fogytam tőle, viszont ha több napig folyamatosan szedem fáj a fejem tőle. Ha véletlen elfelejtettem bevenni, elmúlt, így rájöttem h ettől lehet.
szóval óvatosan.
Sziasztok!
Nem rég regisztráltam az oldalra és olvasgatom a Slim Fit hozzászólásaitokat.
Szeretnék segítséget kérni azoktól akik már szedik vagy szedték.
Soha nem hittem a kapszulás csodaszerekbe, mindig is sportoltam de sajnos egy éve komoly térdproblémám akadt és így a mozgás számomra lehetetlenné vált,ha csak nem a felüléseket vagy esetleg vállra gyúrok,ezeken kívül minden lehetetlen.Így szép lassan az 54 kilós versenysúlyomból lett most 61 kiló és sajna hízásra hajlamos vagyok.Nem sokat eszem,de mégis röpködnek fel a kilók így hogy nem tudok mozogni,míg a műtétem nem jöhet szóba.
A magasságom se túl sok,163 cm,úgy érzem magam jelenleg mint egy labda :)
Hatásos lehet a Slim Fit ilyen esetben? És mennyivel kéne indulnom,hány dobozzal?
Ha valakinek van okos és bevált tapasztalata azt szívesen fogadnám.
Üdv mindenkinek!
Én a magas vérnyomásom miatt kezdtem el ezt szedni, azt írták róla nincs benne semmilyen izgatószer, koffein. Tényleg nem is éreztem negatívat,a vérnyomás elleni gyógyszeremet sem befolyásolja.
1 honapja szedem és már 5 kilót fogytam.
beni32, köszönöm a válaszod :)
Én szombaton kezdtem neki, és nagyon kíváncsi vagyok lesz e látszata és segít e fogyni :)
További sok sikert kívánok :)
Érdemes megrendelni a Slim fit tablettát, vagy esetleg egy újabb pénzkidobás? Szeretnék őszinte véleményt kérni olyanoktól, akik már 1-2 hónapos tapasztalattal bírnak.
Előre is köszönöm szépen!
Sziasztok!
Egy kérdés: ugye fogamzás gátló mellett is lehet használni nyugodt szívvel? Nem válik hatástalanná a két gyógyszer együtt alkalmazása soránv egyik sem?(mivel csak természetes anyagokból van)
Köszi előre is a választ :)
További ajánlott fórumok:
- Maca Vibe kapszula. Szedi valaki? Tapasztalatok?
- Van valaki itt akinek gyermekének növekedési hormont kell szedi?
- Szedi Valaki az őssejt kapszulát?-Tapasztalat?
- Ismeri, szedi valaki a Pro Creation termékenységet segítő kapszulát?
- Dimatrex zsírmágnes. Szedi valaki? Tapasztalatok?
- Szedi valaki porallargiára a Xyzalt?