Ismeri, szedi valaki a Pro Creation termékenységet segítő kapszulát? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Látom nagyon régi a fórum, de azért hátha...
A Pro Creation-t a babalesz.hu oldalról rendeltem és jó terméknek tartom. Endometriózissal műtöttek + nincs pajzsmirigyem, szóval nem sok jóval kecsegtettek a dokik :(. Elkezdtem szedni és egy hónap próbálkozás után összejött a baba :)!! Utánrendeltem, de szerencsére nekem már nem kell az összes, szívesen eladnék belőle 2 bontatlan dobozt, ami megmaradt. Ha valakit érdekel, 5000Ft/doboz áron szívesen odaadom. (Akciósan volt 8000 Ft darabja, mert 3-at rendeltem.)
Sziasztok!
Nem tudom nézitek még e a fórumot, főleg azok akik szedik/szedték? Ha valaki még itt van, legyen kedves véleményt mondani róla!
Előre is köszi!
Puszi
Sziasztok!
Én tegnap kezdtem el szedni sajnos még nem tudok róla véleményt írni.
Én regeltem az oldalukra, így kaptam egy emiailt, hogy most 3 doboz női és 3 doboz férfi pro creationt megvehetnénk 22 ezer párszáz forintért, de csak márc. 16-ig....
Kicsit tartok az amerikai étrendkiegészítőktől....
Párom a FER14-et szedi 2 hónapja, én meg fagyöngy tinktúrát iszom (Gyuribácsi babaváró csomagjából)
pont itt a hírdetése:)
Én is szemezgetek vele, de annyira drága, hogy nem merem megenni. Szedem az E vitamint meg a terhesvitamint.
Képzeld el, hogy most akcióznak 50%-os áron lehet megvenni a páros termékeiket, de én kicsit tartok tőle mert amerikai....
Nem igazán találtam semmi infót róla, illetve igen, de azok nem tapasztalatok olyanoktól akik szedik....
Sziaszok!
Ez engemet is érdekelne.
Sziasztok,
Ismeri, szedi valaki a Pro Creaton termékenységet segítő kapszulát?
Segített valamit????
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Ismeri valaki a PhytoDynamic kapszulát? Tapasztalatok? Ára?
- Ismeri valaki a Top agyserkentő kapszulát?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- ProCreation Férfi termékenység támogató kapszuláról tud valaki valamilyen véleményt?
- Szedte valaki a ProCreation termékenység támogató kapszulát?