Szed valaki Herbál zsírégető tablettát, ha igen milyenek a tapasztalatok? (beszélgetés)
Itt lehet olvasni a Slimex hatóanyagáról. Európában már nagyon sok országból kitiltották!
Személyes vásárlóknak is kellene kapnia számlát. Ha véletlenül nem így történt, akkor be kell jönni személyesen a megmaradt tablettákkal vagy üres dobozzal és visszafizetjük a pénzt.
Üdv:
Irci
A visszafizetés hogyan müködik a az ember nem kap számlát a személyes vásárlásnál???????
Üdv: macika55
Szia gabyka!
Engem is érdekel az olcsóbb bogyó én elég drágán vettem pedig elmentem érte!
Kérlek írd meg mennyiért tudsz szerezni vennék!
Ödv: macika55
7 db. gyógynövényt tartalmaz, melyek hatása a következő:
Guarana: megnövekedő pulzus és vérnyomás, szaporább légzés, mellékvese aktivitás és mentális éberség
Szibériai Ginzeng: megemeli a szervezet energiaszintjét, fokozza a metabolizmust
Keserű narancs: alkalmazása azon receptorokat stimulálja melyek a lipolízishez (zsírégető funkció) kellenek, azokat azonban, melyek a legtöbb termogenikus összetevők mellékhatásait (pulzus és vérnyomásnövekedés) okozzák, név szerint a béta-1, béta-2 és alfa-1 receptorokat - nem
Virágpor: klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy növeli az anyagcsere sebességét, energizál, gyorsítja a zsírégetést, csökkenti a koleszterinszintet
Krómium-pikolnát: a vércukorszint normallizálásában van fontos szerepe
Sziasztok!
Én a Netamin Kft.-nél dolgozom (ami a Herbal zsírégetőt forgalmazza), emellett személyes tapasztalatot is tudok mondani, mivel egy kúrát már végig szedtem és most a héten kezdtem a másodikat.
Először is tisztáznám, hogy a Herbal zsírégető és a Slimfit két teljesen különböző termék, különböző hatóanyagokkal. Attól, hogy mindkettőben gyógynövényke vannak, még nem lesz a két termék ugyan az :)
Személyes tapasztalatom,hogy az első kúra alatt (6 hét) két kilót fogytam, az anyagcserém felgyorsult, sokkal energikusabb, éberebb lettem.
Kb. másfél éve árusítjuk a terméket, a vevői visszajelzések alapján kb. 80%-85%-os hatékonysággal válik be a termék. Aki pedig panaszkodott (és vissza tudta küldeni a számlát), visszafizettük a vételárat, úgyhogy "pénzkidobás" biztos,hogy nem jött létre :)
Üdv: Irci
sziasztok!
Nekem az 5.heti adag fogyott el, a mérleg mindössze
2 kilóval mutat kevesebbet,de nem csupán a tablettára alapoztam a fogyást, hanem a Norbi diéta szerint eszem. Szóval, szerintem a tabletta önmagában semmit sem ér.
Kedves gabyka75!
Szeretném én is kipróbálni a Herbal zsírégető kapszulát. Láttam a kiírásod, hogy tudsz olcsón szerezni. Szeretném megkérdezni, hogy ez még mindig él-e, mennyiért adod és hány darabos?
Köszönöm válaszod!
Üdv: Heni
sziasztok!
Bár nem a Herbált szedtem,hanem a slim-fit-et, de nem ér semmit. Ha jól tudom, a hatóanyaga ugyan az (gyógynövények) mint a Herbal-nak.
Inkább Slimexet lenne érdemes próbálni
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba?
- Kit tud hatásos zsírégető tablettát?
- Herbal zsírégető tabletta
- A Health Care Herbal zsírégetőt próbálta már valaki? Mi a tapasztalata?
- Használt-e már valaki Lipo-6 zsírégető tablettát? Ha igen mennyire vált be?