Kit tud hatásos zsírégető tablettát? (beszélgetés)
Tablettát csak az vesz be, aki lusta tenni annak érdekében, hogy lefogyjon.
Pár aprónak tűnő változtatás az étrendben és már van hatása. Pl a húshoz nem eszel krumplit, rizst, sok folyadékot iszol(amit nem nehéz ebben a melegben), több zöldséget, gyümölcsöt eszel, este 6 után pedig semmit, elhagyot a kenyeret, pékárut és nem is sanyargattad magad!! Heti 2-3x tornázol, 1 órája talán mindenkinek van, vagy min 30perce, és nem szedsz be ki tudja miből készülő tablettákat... Nem kell minden hülyeségnek bedőlni, életmódváltás!!
Szia.
Mi volt az a bogyó? A szülésem óta rajtam van a felesleg. Sajna minden nap enyém a gyerek. Nem tudok mellette mozogni. Szükségem van a tabletta nevére. Hajnalba fekszek korán kelek. Kimerűllt vok ingerűllt és csalódott. Sajnos már önbizalmam is akukába. Jó lenne egy kis segítség.
Akkor neked gyógytornázni kell. Gondolom a műtét után is ajánlották. Aztán utána lehet kiegésziteni mással. Persze nem futásra gondoltam, hanem fekvős gyakorlatokra. Erre nagyon jó a pilátesz torna.
Én több porckorongsérvvel tudom ezt csinálni...
Én kipróbáltam több bogyót, de egyik sem ér semmit!
Lindaxa, reductil, regenon, lugositó. Sőt én hiztam tőlük, mert ahelyett, hogy anyagcserét gyorsitana, inkább az ellenkezőjét csinálta.
A három gyógyszer az éhségközpontra hat. Tehát nem vagyunk éhesek. A lugositó pedig semmit nem csinált.
Én azért próbáltam ki, mert lusta vagyok mostanában:), de ezek semmit nem érnek. Kiváncsi lennék, hogy aki lefogyott tőlük olyan sokat, hogy csinálta.
Valaki azt irta, hogy bizonyos egészségügyi problémák miatt nem lehet mozogni. Ilyen nincs! Mindenki mozoghat. Meg kell találni a megfelelő mozgás formát.
Szerintem a napi ötszöri étkezés sem jó. Ha ennyiszer kellene ennem minden nap, akkor belehalnék. Szerintem az sem igaz, hogy lelassul az anyagcsere, ha kevés alkalommal eszünk naponta, és ettől nem fogyunk. Hiszen ha igy lenne, akkor az etióp éhezők kövérek lennének.
Tehát: mozgás!!!!!
Köszi utána nézek akkor ennek, és kipróbálom.
köszi mégegysze
Igen, mindannyian egyediek vagyunk, valakinek ez jön be valakinek az. Szerintem természetes zsírégetőt vegyél, annak nincsenek rossz mellékhatásai. Ott van mondjuk a Dr. Natura, azt nagyon dícsérik. Kaptam is tőlük egy levelet, ahol mindent leírnak a zsírégetőkről.
Arról még soha nem hallottam, hogy a mell mretét befolyásolja. De ha fogysz onnan is fogsz fogyni, ez szinte biztos.
Meg ami megfordult a fejemben, bár lehet hogy infantilis a kérdés, de a mellméretet mennyire befolyásolják ezek a készítmények??
írjatok!!!!!!!!!!!!!!!
Igen.
De bevallom, volt olyan is, hogy este pizza XD
Na nem minden nap, de néha be-becsúszik.
És persze sok mozgás. Az a titok nyitja szerintem.
Dettó én is így fogytam, 4-5 hónap alatt 20 kilót. Azóta lelassult, de jelenleg -27 kilónál járok.
Kocogás, este lehetőleg semmi kaja.
Én kocogáshoz viszont szedek L-karnitint, az megdobta a fogyit, de önmagában az sem csodabogyó, de tényleg segít!
Nehéz az embernek rászánnia magát, de megéri!!! Nem csak a fogyás miatt, hanem többlet energiát ad, nagyonn önbecsülést.
en 30 kilot fogytam, de ha akarod elkuldom majd neked emilben azt a cikket, amit rolam irt a kiskegyed:)
ha nem hiszed el...
es mellesleg, amig en is hittem, hogy van csodabogyo, csak hiztam,es hiztam, jo-jo-ztam...
de te tudod, a dontes a te kezedben van,amugy meg valmakikbol meg kell eljen, a sok gyar, akik a csodabogyokat gyartsak, az olyan embereknek, akik alldozat nelkul akarnak lefogyni, varazsutesre, bogyoval...
no,most majd en is kapok a fejemre:))
kedves forum indito..
tavol alljon tolem,hogy m,egbantsalak, de mikor eszmel mar fel a vilag, hogy csodabogyok nem leteznek???
nincs semilyen bogyo, amitol lefogynal!!!!
eletmod valltas, es akkor minden rendben lesz.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a "Fogyókúra" tablettát? Hatásos?
- Szed valaki Herbál zsírégető tablettát, ha igen milyenek a tapasztalatok?
- Tud valaki hatásos zsírégető teát vagy egyéb terméket javasolni a 90 napos diétához?
- Miyen hatásos zsírégetőt/anyagcseregyorsítót tudtok ajánlani?
- Tudnátok ajánlani hatásos zsírégető kapszulákat hasra?
- Használt-e már valaki Lipo-6 zsírégető tablettát? Ha igen mennyire vált be?