Ismeri valaki a "Fogyókúra" tablettát? Hatásos? (tudásbázis)
Sziasztok!
Éppen most rendeltem az AFS shop-tól zöld kávét, és csak később találtam rátok. A küldemény még nem érkezett meg. Ugye ha megjön nem vagyok köteles átvenni?
Sziasztok!
Olvastam amiket irtatok,pont ma nezegettem a termeket,rendeltem is,majd felhivott egy talan orosz akcentusu no adatot egyeztetni. Tenyleg ekkora kamu?
éppen most vagyok a céggel harcba, hogy adják vissza a pénzem.
Én már jeleztem nekik, hogy eu-s fogyasztóvédelem és rendőrségi ügyet csinálok, ha nem kapom vissza a pénzem. Írtak egy mailt, hogy minden további nélkül visszafizetik nekem a "ráfordított összeget", csak előbb elbírálják a garanciális kérelmemet! MOndtam, hogy nem volt semmiféle feltételhez kötve a garancia, úgyhogy ne bírálgassa, hanem tolja vissza a pénzt, vagy per lesz.
Én mindenféle fogyókúra tablettát ismerek. Kérdezzetek bátran!!!
Bármelyikről el tudom mondani a tapasztalataimat.
(nevezetesen azt, hogy nem használt semmit)
Olyan mint a Weight Loss, Caralluma actives, meg volt még egy neve ami most Fogyókúra tablettára keresztelődött át... semmire sem jó, csak a pénztárcádat fogyasztja...
Meg kell nézni kik is dícsérik a különböző fogyibogyókat: friss regisztráltak, akik azután be sem léptek ide vagy már törölték is magukat...
A fogyi tabletták csak az étrend megváltoztatása mellett hatnak. Nem fogyasztanak, csak segítenek, mankót adnak. Fogyni úgy lehet, hogy az ember kevesebbet eszik és megváltoztatja az étrendjét.
Az én kedvencem a vércsoport szerinti étrend és abban az vagyon írva, minden (vércsoportú) ember mástól hízik.
Ami az egyiknek étek, a másiknak méreg.
"Az elhízáshoz vezető út fogyókúrákkal van tele!"
(Dr. Bakanek György)
Hát, én "megettem" egy dobozzal. az eredmény NULLA
Szóval nem tapasztaltam semmi fogyást. Kamu az egész. Pedig naponta sportoltam hozzá 1 órát.
drága
javaslom a vntv a googleba keresd meg
és ott dr Bakanek György előadásait
és a kedd kezedbe életed.... 30 perces előadását nézd meg, és ha utána is fogyokúrás tabletára lesz szükséged , akkor irj
Bánatka!
Lsd: 4-es hozzászólásom! :)
Ez a tanács ingyen van, és még a pénztárcádat is kímélem! :D
A mozgás a szabadban ingyen van, nem kell feltétlenül a sok konditeremben sok pénzért izzadnod. A tudatos táplálkozásban nagyon sok alternatíva van, ami nem kerül feltétlen vagyonokba!
Az is elgondolkodtató, hogy ha valaki negatívumot ír a hozzászólásokhoz, akár azt hogy semmi hatás, akár azt hogy mozogni kell nem bogyót szedni, azt fél órán belül törlik.
tabletta ide vagy oda..ha nem változtatsz az étrendeden nincs semmi maradandó hatás.
nem volt hülye ,aki azt mondta életmódot kell változtatni.
valamelyik nap mondta egy asszony,hogy lement neki 4 és feljött 8 kiló valami tablettától,mert utána ugyanúgy evett..mindent ,amit azelőtt.
aki hízékony annak önkontroll kell..sajnos..nehéz szembenézni a valósággal,de ez van.
csodaszer van..lehet le is megy vele az a pár kilócska..de megtartani ,azt ,amit elértél...na az a munka!azt nem tudja semmilyen bogyó garantálni,hogy miután lefogysz ne kezdj el megint ugyanúgy enni.
a képek valóban hatásosak..magukért beszélnek..de mennyire hiteles is?
Dehogy próbáltam!
A neve is irreális! :S
???
Próbáltad?
Kissé irreálisnak tűnik a 14 kg6 hó leadás ígérete
hhmmm .... :S
Mozogjatok, és táplálkozzatok tudatosan!!!