Szedett valaki Zeatax fogyókúrás tablettát? Mennyire vált be? (beszélgetős fórum)
Gastroyalos kajákat én is néztem, de nagyon undorítóan néznek ki a fogyókúrás cuccok :-( meg drága is. Akkor már inkább nem eszek :D
Köszönöm a válaszokat.
Én az adiponixot néztem még, csak az a baj hogy az inkább zsírégető, és rendszeres kell mozogni hozzá (tudom tudom.. fogyni csak mozgással lehet.. mozgok én csak rendszertelenül az időhiány miatt).
Nekem egyébként a Reductil vált be a legjobban, de sajnos azt betiltották, mert valamire káros volt. Pedig attól tényleg fogytam szépen. Az más kérdés, hogy utána visszahíztam.
Szedtem még a Slimfit kapszullát is, de attól híztam. Szószerint röhej, de így van.
Kétszer végigcsináltam a 90 napost. Az nagyon jó egyébként, mert eszel csak nem mindegy mit mivel, mert szétválasztós. Attól is fogytam. Aztán megrendeltem kétféle fogyókúrás kaját. Az első (hirtelen nem jut eszembe a neve, több mint fél évig kínlódtam vele, alíg ment le valami és oltári szar kaja volt), a másik a Norbi kaja, ez nekem nem volt hatásos. Tehát, ha úgy vesszük én már szinte mindent végigpróbáltam, de maradtam szép kövér.
Na ez jó kiírás, én is kíváncsi vagyok rá.
Miután lassan már mindent kipróbáltam, de ezt még nem.
én régen szedtem, de nem volt nálam hatása, mivel rágó tabletta, és úgy beleragad az ember fogába, hogy csoda ha ebből kerül valami a gyomorba...
Igyál natur varázs teát, és mellette figyelj az étkezésedre!
Ha nem ilyet szedtetek, volt valami fogyókúrás készítmény ami bevált?
nem várok csodát, éhségcsökkentés miatt szeretném.
További ajánlott fórumok:
- Szedett már valaki Yarocen 15 mg tablettát?
- Szedett valaki Dalacin C 300mg tablettát?
- Szedett már valaki Formoline L112 fogyókúrás bogyót?
- Szedett már valaki Tarivid tablettát petefészek gyulladásra?
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- Ki ismeri ezt a fogyokúrás tablettát, Novelean?