Miyen hatásos zsírégetőt/anyagcseregyorsítót tudtok ajánlani? (beszélgetés)
"A kövér emberek nagy családja azonban rendelkezik egy közös vonással, amelyet leolvashatunk róluk, ha alaposan tanulmányozzuk életüket. Lelki stabilitásukat nem elsősorban önértékelésük javításával igyekeznek kialakítani, hanem egy védőpajzs kifejlesztésével.
Minden erejükkel azt a védőréteget erősítik, mely körülöttük helyezkedik el. Gondolatvilágukban fellelhető önmaguk lekicsinylése, elutasítása, alkalmatlannak való érzése. Más szóval a gyengeségre és védettségre való alkalmasság az elesettség szerepére való képesség átélése és megvalósítása. Mindent, ami önvédelmükkel összefügg, egy külső fizikai pajzsra bíznak. Áthelyezik a felelősséget a pajzsukra és ezzel elveszítik hatalmukat életük és egészségük irányítása felett. Láthatunk azonban nagyon is életerős, stabilnak tűnő sikeres kövér embereket. Ez a látszat ne tévesszen meg bennünket. A mélyben mindig meghúzódik egy olyan fájdalom, melyet a védő zsírréteg igyekszik elleplezni."
/Kineziológiai esettanulmány/
Én tudnék,de szerintem felejtsd el ...
Minek olyan szereket használni amiknek a használata után pluszkilókkal visszajön az egész?
A legújabb őrület most az édesgyökér kapszula.Nem próbáltam,de egy ismerősöm szedi néhány hete,fogyott is,de hogy a kapszulától-e azt nem tudom.
Nekem étvágycsökkentő kellene,napközben nincs problémám,de este nagyon éhes tudok lenni.
Na erre én is kíváncsi lennék :)
Amugy az Alle vagy hogy hívják, az is valami ilyesmire szolgál.
További ajánlott fórumok:
- Kit tud hatásos zsírégető tablettát?
- Tud valaki hatásos zsírégető teát vagy egyéb terméket javasolni a 90 napos diétához?
- Tudnátok ajánlani hatásos zsírégető kapszulákat hasra?
- Túl sok torna vastagit vagy hatásos? Mi az ideális zsirégető torna mennyiség egy héten?
- A zsírégetők vagy az étvágycsökkentők hatásosabbak?
- Hogyan masszírozzam be a zsírégető krémet, hogy tényleg hatásos legyen?