Tudnátok ajánlani hatásos zsírégető kapszulákat hasra? (tudásbázis)
hasra??? hát csak kifejezetten hasra nincsen, de tényleg nincs csodabogyó. amit most reklámoznak az talán jó, nem próbáltam, sokan dicsérik, a Pink Fit a BioTech-től, ennek van egy 21 napos kúrája, állítólag edzeni se kell alatta, bár ezt kétlem, de mindegy. Az l-karnitin se rossz, ebbe a Pink Fit csomag is tartalmaz l-karnitint.
Hasra legjobb a futás, a felülésektől izmosabb lesz a hasad, láttam már olyat, hogy azt hittem valakiről, hogy nagy a hasa, aztán mikor nem volt rajta felső, akkor láttam, hogy az izom...hát pólóban nem volt valami szép látvány.
De a legeslegfontosabb az étkezés.
Lehet, hogy az a 4 hónap nem volt elegendő.
Ha hosszabb időt adtál volna a testednek az átformálódsnak, biztosan a hasad is sorra került volna zsírégetés terén. A legtöbb ember nem arányosan fogy mindenhonnan. Némely raktárhoz később nyúl hozzá a szervezet, némelyikből pedig nm ugyanannyit fogy le, mint máshonnan. Ezt ki kell tapasztalni.
A legjobb, ha életmódot vált az ember, azaz rendszeresség teszi a mozgást az életében és odafigyel, milyen ételeket eszik. Így elkerülhető a későbbi zsírpárnácskák felgyöóülemlése és még jót is teszünk magunkkal.
nincs csodabogyó...csak sok torna és életmódváltás...
és áldozatot kell hozni mindenért...de megéri
én meg alig találok magamra olyan nadrágot, ami jól áll.
ami jó comban és fenékben, azt nem tudom begombolni.
amit be tudok gombolni, az meg óriási a combomon/fenekemen.
mixeljük egymást össze :))
Combommal vagyok így, már nem is próbálkozok, mert az is felsőtestemről menne le. Felső ruhákból sokszor nagy rám a 36-os, nadrágból kicsi rám a 38-as.
Lehet még próbálkozni cardioval, de te olyan típus vagy, aki hasra hízik:( Nagyon nehéz lesz, de nincs jobb.
Épp ez az, hogy tavaly 4 hónapig cardioztam, figyeltem az étkezésre.
A vége, hogy a seggem meg a lábam eltűnt, a hasam viszont óriási maradt.
Gondoltam hátha besegítene valami csodabogyó :)
Ne aggódj,a felüléstől sem lesz kicsi a hasad,csak keményebb a hasfalad:)
Csodabogyó nincs!Semmilyen!
Mozogj,és válts életmódot.
Rubint Réka oldalán olvastam,hogy a futás nagyon jó mindenre,leginkább hasra.
Mozgásra nem gondoltál? Sajna annélkül nem hatásosak ezek a recept nélkül kapható csoda pirulák.
Nekem az update étkezés, és alakreform torna bevált.
További ajánlott fórumok:
- Kit tud hatásos zsírégető tablettát?
- Tud valaki hatásos zsírégető teát vagy egyéb terméket javasolni a 90 napos diétához?
- Miyen hatásos zsírégetőt/anyagcseregyorsítót tudtok ajánlani?
- Túl sok torna vastagit vagy hatásos? Mi az ideális zsirégető torna mennyiség egy héten?
- A zsírégetők vagy az étvágycsökkentők hatásosabbak?
- Vajon tényleg égetik a zsírokat a zsírégető kapszulák?