Szarvasszelet tejfölösen recept

1 kg szarvascomb
12 dkg zsír
5 dkg vöröshagyma
5 dkg liszt
4 dl tejföl
1 dl fehér bor
1/2 citrom
1 dl húslé
só
bors
mustár
A Szarvasszelet tejfölösen elkészítési módja:
A combot hártyáitól megtisztítjuk és ujjnyi szeletekre vágjuk,kicsit kiverjük.Sózzuk borsozzuk és kevés zsíron pirosra sütjük.A kisült hússzeleteket lábasba rakjuk,a serpenyőben maradt zsíron kevés lisztet pirítunk.Hozzáadjuk a hagymát mustárt citromlevet és bort teszünk hozzá a húslével felöntjük és és az egészet lábasban lévő húsra öntjük.Kiforraljuk és a legvégén hozzáadjuk a tejfölt. Zöldborsós rizzsel tálaljuk.
Kategória: Vadételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. aug. 24. 14:24
A szarvasszelet tejfölösen elkészítési módja és hozzávalói.