Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Szarvasszelet tejfölösen recept

Szarvasszelet tejfölösen recept

A Szarvasszelet tejfölösen hozzávalói:
1 kg szarvascomb
12 dkg zsír
5 dkg vöröshagyma
5 dkg liszt
4 dl tejföl
1 dl fehér bor
1/2 citrom
1 dl húslé

bors
mustár


A Szarvasszelet tejfölösen elkészítési módja:
A combot hártyáitól megtisztítjuk és ujjnyi szeletekre vágjuk,kicsit kiverjük.Sózzuk borsozzuk és kevés zsíron pirosra sütjük.A kisült hússzeleteket lábasba rakjuk,a serpenyőben maradt zsíron kevés lisztet pirítunk.Hozzáadjuk a hagymát mustárt citromlevet és bort teszünk hozzá a húslével felöntjük és és az egészet lábasban lévő húsra öntjük.Kiforraljuk és a legvégén hozzáadjuk a tejfölt. Zöldborsós rizzsel tálaljuk.


Kategória: Vadételek receptjei


A szarvasszelet tejfölösen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook