Számok (beszélgetés)
:)
Hát, számomra az is érdekes, amit írsz. De bocs, én akkor is kétkedő maradok.
Mielőtt megcsináltattam az elemzést, akkor sem hittem a dologban, csak erős volt a kísértés. Amikor kielemeztek, akkor sem lettem meggyőzve.
Mint írtam is, sok ellentmondás jött ki, na, meg amikor megtudtam, hogy az életem apácaként teljesedne ki, nahát, ott lett végem. :D
Egyébként én elégedett vagyok a szüleimtől kapott nevemmel. Sem a vezetéknevemmel, sem a keresztnevemmel nincs gondom.
És tudod, miért nem hiszek ebben az egész dologban? Teszem azt, elégedetlen lennék a nevemmel, mert az elemzés szerint rám nézve kedvezőtlen dolgokat tudok meg. Akkor addig kísérletezek a nevekkel, míg valami csudijó, álomszerű dolgot ki nem tudnék csikarni.
Akkor már sokkal jobb tulajdonságokkal lennék elhalmozva? Mások lennének az érzéseim, a képességeim? Kevesebb hiányosságom lenne? Mert a név kötelez.
Á! Akkor az ember simán nevet változtatna, aztán felfelé indulna a szekér.
Nem, én nem hiszek ebben.
Még valami eszembe jutott: teszem azt, ugyanazon a napon, ugyanabban a pillanatban, ugyanolyan névvel születik valaki, mint én. Mégis teljesen más emberekké válunk.
Hümm? :)
Érdekes. Én ingyenes névmisztika-kalkulátorra bukkantam itt a neten, kétkedve megcsináltam.
Ez a tervezett névváltoztatáshoz adott egy komolytalan igazolást...
Kísérletképpen az új név nagyon energikus, remek értékelést kapott.
Csak az a "bibi", hogy nagyon is bejött... amióta más a nevem, felfelé indult el a szekér.
Babonás most se vagyok, de azt mondom, hümm! :D
Egyetlen egyszer engedtem befűzni magam. A nevemhez rendelt számokból hókusz-pókuszolt valaki.
Teljesen ellentmondó dolgokat írt le nekem. (Nem azonnal, hanem napokkal később kaptam meg tőle levélben az elemzést).
Azon kívül, hogy van szerencseszámom, nem hiszek a számokban. A számmisztika nálam megbukott.
Az ezotéria önmagában is messze áll tőlem.
Több ezer számot, számsort látok naponta. Ha mindegyikben elkezdenék valami magyarázatot, "üzenetet" keresni sosem végeznék a munkámmal.
Szerintem azt jelenti, hogy nagyon sok ráérő időtök van ilyesmivel foglalkozni.:)
Mindenben valami mögöttes értelmet próbáltok belemagyarázni.
Valami értelmesebb dologgal kéne lekötni a gondolatokat.:)
Szia, örülök, hogy feltetted a kérdést!
Először angyali számok címszóval keress rá az interneten, ami egy kiindulást ad. A többit privátban megírom.
Kellemes Napot!
Ugyanaz, mint pl. a 11:11, ... Jót jelent, figyelemfelhívás, ...
Olvasd el, itt többet is megtudhatsz róla...
Köszönöm :)
Azt írtad,hogy sokáig te is tapasztaltad ezt. Már nem?
Én is mindig figyelek a jelekre,nem egyszer fordult már elő,hogy nem a megszokott úton mentem az autóval,mert rossz érzésem volt,és pl egy balesetet is elkerültem így.
Ha az órára nézel, akkor az időt.
Amúgy azt, amit belemagyarázol. Igazából semmit.
Sziasztok!
Elég furcsa kérdésre keresem a választ,de sem az interneten,sem pedig az ismerőseim körében nem tudta megmagyarázni senki.
Hónapok óta az történik velem,hogy véletlenéül ránézek az órára és a számok ismétlődnek, pl.: 14:14,21:21,10:10 és ez szinte minden órában megtörténik. És nem csak ott,hanem rendszámokban is hasonló számokat látok,pedig nem keresem,egészen véletlenek ezek,és más területeken is gyakran előfordul.
Szerintetek mit jelentenek ezek a jelek?