Reálhozam számokban. Ki mennyit honnan kapta már meg? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én OTP-s voltam 2004-től 2009 ig dolgoztam 1 év munkanélküli 2009 ben tp(9hó) azóta gyed én 22500Ft kaptam :)
Párom allianz és Ő '98 tól dolgozik Ő 25500Ft
Tiszta röhej amit művelnek :(
Én az Aranykornál voltam tag.
559ezer hozamra 53600 ft-ot kaptam.
Sziasztok.
Mi a férjemmel 1998 óta voltunk ING tagok.
Én 2000 végétől itthon voltam mostanáig a gyerekekkel.
Az én reálhozamom:74.445ft
A férjemé:149.175ft
1,9 millió befizetés után 497 ezer hozam mellett 20.900,- Ft reálhozamot kaptam. 1998-tól 2010-ig voltam OTP-s, egy évig Aegonos. Felhívtam az Aegont, azt mondták ez így jó, mert kiegyensúlyozott portfólióban voltam, és az OTP nagyon magas költségekkel dolgozott.
Hova forduljak, mert ezt nem akarom lenyelni!
Egy ismerősömnek kevesebb befizetés mellett 250 ezres reálhozama lett.
Jobb is hogy vége, legalább nem hazárdíroznak tovább a befizetéseinkkel.
Ha már betereltek bennünket az államiba, azt kellett volna csinálni, hogy a befizetések arányában fizessenek ki mindenkit. Mi laikusok, akik nem vagyunk pénzügyi guruk, honnan tudtuk volna, mit, hogyan, hova kellett volna???
Felháborítónak tartom az egészet, főként azokét, akik semmit nem kaptak.
Az aegon-tól még semmi!Se ügyintézés,se utalás!
Mikorra várjam?Valaki tudja?
A honlapon hol lehet megnézni?
Én is OTP-s voltam, kíváncsian várom mi sül ki belőle...
vagy mán nem értek semmit
olvastam egy másik fórumon, hogy 100 valahányezres hozamra 40 rugót fizetnek reálként...nekem 3x ennyi a hozamon, mégis a negyedét kapom szinte reálként
vagyis Uniqua...
Axa volt, majd levélben közölték, hogy Uniqa lesz...aztán beolvadt az aegonba
Ing 2000 óta vagyok tag
Tőke 351.000.-
Kaptam:35691.-
Akkor ajánlom nekik, hogy az enyémet is gyorsan számolják át. 12 év munkaviszony, mindennel bejelentve, először Nationale , majd Axa és 2007-ben Aegon. A kalkulátor szerint:
Számlaegyenleg: 1 365 492 Ft
TŐKE:
1 001 055 Ft
A tagdíjkiegészítés összege
(a tőke része): 0 Ft
HOZAM:
364 438 Ft
Ebből a reálhozam *:
15 158 Ft
Unit darabszám: 0.0 db
Aktuális unit árfolyam: 1.351211 Ft
Már maga a hozam is kevés 12 év befizetés után. Aegonnál növekedési a portfólió. Elvileg az elmondások alapján leszűrve, ha ez nem veszteséges, akkor nagyot kaszál. Hát látom...
Dehogynem.
Csak gondolj bele hogyan lesz a jövőben.
Csak fizetünk, és fizetünk... nyugdíjunk már nem lesz (mér aki megéri). Na, nem gondolom tovább mert felmegy a pumpa.
Hasonlítgassuk tovább ki mire mennyit.
További ajánlott fórumok:
- Számoljunk római számokban ameddig tudunk.
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Regisztráltam egy közösségi oldalra, ahonnan visszaigazoló email-t kellett volna kapnom, de nem kaptam, miért?
- Honnan tudnám pótolni több mint 38 éves orvosi leleteimet, ha azokat a kórházakat, ahonnan kaptam őket bezárták?
- Honnan fogom tudni, h a reálhozamomat átutalták az önkéntes számlámra?