Honnan tudnám pótolni több mint 38 éves orvosi leleteimet, ha azokat a kórházakat, ahonnan kaptam őket bezárták? (beszélgetés)
szia, én éppen ott dolgoztam az egyik kórházban, mikor voltak a bezárások. Valóban 50 évre visszamenőleg megvoltak az orvosi dokumentumok, bár nem annyira a leletek, inkább a zárójelentések, röntgenek. Mi akkor mindent bedobozoltunk, de azt mondták felesleges a dobozokat felcimkézni(!). Állitólag valami központi irattárba vitték őket, de ha egyáltalán létezik ilyen ott megtalálni valamit, mindenféle rendszerezés nélkül, hát, nem akarlak elkeseriteni, de nem sok esély van rá.
Talán ami számitógépen volt - már mikor már volt gép - azt ki lehetne nyomozni, hogy hol került mentésre.
Szia Kriszti!
Nem akarlak elkeseríteni, de a kórházak többsége ma már nem őrzi meg a leleteket. A lányaim születésekor felhívták rá a figyelmemet, hogy jól tegyek el minden papírt, mert náluk a következő héten már nem fogom megtalálni.
Sziasztok
Megint bajban vagyok,és nagyon szépen kérlek benneteket,hogy segítsetek nekem,ha tudtok.Sajnos nagyon betegen születtem,és ezáltal gyermekkoromban nagyon sokat voltam kórházban,így nagyon sok orvosi és kórházi leletet kaptam,amik sajnos mára eltűntek,valószínűleg,akkor amikor elköltöztünk Budapestről.Amikor a jelenlegi lakhelyemre költöztem,akkor megpróbáltuk a kórházakból elkérni a másolatokat,de nem válaszoltak a levelekre.Jó néhány hónappal ezelőtt,a tévében láttam ezzel kapcsolatban egy riportot,hogy a kórházaknak 50 évig kell megőrizniük a leleteket,én ugyan még csak 38 éves vagyok,de azoknak a kórházaknak,ahol feküdtem,a nagy részét azóta bezárták,és most fogalmam sincs,hogy merre induljak,hogy a leleteket pótoljam.Nagyon szépen kérlek benneteket,hogy ha tudtok segítsetek nekem,hogy honnan pótolhatnám ezeket az iratokat?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Ha kihúznak egy fogat, mi a leghamarabbi időpont, amikor pótolni lehet?
- Az orvosok kicsit értetlenül nézik a leleteimet! Mit lehet tenni?
- Egészségügyi intézetek látják a máshol készült leleteimet?
- Ki tudja: Bezárták végül a Bp. Verseny utcai piacot? (A Keleti mellett)
- Mi történt a Jeans Club üzletekkel? Végleg bezártak? Tud valaki hasonló kategóriájú üzletet Debrecenben?
- Tudtok valamit a bulgáriai sugárzásról? (ami miatt bezártak egy strandot)