Ha kihúznak egy fogat, mi a leghamarabbi időpont, amikor pótolni lehet? (tudásbázis)
Én is a fogorvost járom már 1 hete.
2 hete vette észre van pár lyukas fogam:( Szám szerint 4. Ebböl egyet megcsinált múlthét hétfön, most hétfön is úgy volt a bölcsességfogat csinálja:( De ahogy fúrt, úgy mállott a fog, így a kihúzás mellett döntött. Vagy fél óráig húzta, utána minden tiszta vér lett. Beleszakadt a gyökere, ki kellett müteni:(
Kb. 5 éve szintén így jártam az egyik bölcsességfogammal, még varrni is kellett a helyét, olyan lyuk lett:( Most is jó nagy a lyuk, de nem varrta. Holnap megyek a következö tömésre. Már elöre félek. És lesz még egy majd jövöhét hétfön.
Ha csak 1 vagy 2 fog hiányzik, akkor lehetséges a mellette levő fogakba szálat tenni, amivel rögzítik az új fogat (pótlást), így nem kell a szomszédos fogakat lecsiszolni, fogbeültetésre sincs szükség.
Ha pontosabb leírás kell, megkeresem neked.
Nekem mindkettőt csinálták. Koronát is, és implantátumot is.
Az én esetemben 4 hónapot kellett várni, mire beültették az implit. Mivel hátsó vog volt, így nem volt zavaró a hiánya. Mire nem kaptál még választ?
További ajánlott fórumok:
- Írd le azt a szót, ami leghamarabb eszedbejut az előzőröl!
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Nárcisztikus férfit, hogy lehet leghamarabb lerázni?
- Melyik sporttal, mozgással(és persze diétával) tudok a leghamarabb változást elérni?
- Budapesten és környékén hol műtik meg az embert leghamarabb egy majd 8 cm-s daganattal amit hasban találtak? (decemberre van időpontunk..)
- A tgyás lejárata előtt mi az a leghamarabbi időpont, amikor meg lehet igényelni a gyed-et?