A tgyás lejárata előtt mi az a leghamarabbi időpont, amikor meg lehet igényelni a gyed-et? (tudásbázis)
4. gven
2009. aug. 12. 13:36
Nekem azt hiszem októberben, csak az a próblémám, hogy Nyíregyházáról költöztünk fel és most haza kell utaznom papírokat aláírni a munkáltatónál és nem tudom, hogy nem-e tudnám most elintézni, mert Nyíregyháza nem itt van és így is 4 hónapos bébivel kell utaznom. Tehát most nem tudom, hogy mit és hogyan csináljak.
3. körömvirág
2009. aug. 12. 09:37
Nekem jún 30-án járt le a tgyás és június elején kaptam egy levelet az oeptől, hogy adjam be a papírokat a gyed igényléshez, így június közepén már ott volt az összes papírom.Így nem volt csúszás, júliusban megkaptam a júniusi tgyást, augusztusban pedig rendes időben a gyedet.
2. Szabónéhajni
2009. aug. 12. 09:32
Szia!
Nekem aug 26-án jár le a tgyás, és hétfőn már megigényeltem a gyedet! Neked mikor jár le?
1. gven
2009. aug. 12. 09:20
Anyukák!
Ki tudd abban segíteni, hogy a tgyás, lejáratta előtt mi az a leghamarabb időpont amikor meg lehet igényelni a gyed-et?
További ajánlott fórumok:
- Írd le azt a szót, ami leghamarabb eszedbejut az előzőröl!
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Ha kihúznak egy fogat, mi a leghamarabbi időpont, amikor pótolni lehet?
- Budapesten és környékén hol műtik meg az embert leghamarabb egy majd 8 cm-s daganattal amit hasban találtak? (decemberre van időpontunk..)
- Hogyan kell online időpontot igényelni a Nyugdíjbiztosítási Igazgatósághoz?
- A férjemnek osztrák jogviszonya van, mikor lehet leghamarabb igényelni az adókedvezményt és a családi pótlékot?