Az orvosok kicsit értetlenül nézik a leleteimet! Mit lehet tenni? (tudásbázis)
Hogy ilyenkor mi van? A Mensmentisbe kellene elmenned (begooglizhatod) és ott mindjárt megmondják mi a helyzet. Ott erre specializálódtak.
Ha beigazolódik a Pco szindróma, akkor inzulinrezisztenciára metformin alapú gyógyszert kell kapj, és, hogy teljes legyen a kezelés, diétázni és sportolni kell.
Ez egy női hormonsor, amit bizonyára tudsz, de sajnos a nőgyógyászoknak nagy általánosságban lövése sincs erről, mondván benne vannak az értékek a "keretben". Csakhogy nem mindegy, hogy hanyadik napi a vérvétel, mint ahogy az sem, hogy egyes értékek miképpen viszonyulnak egymáshoz.
Olyan pedig nincs, hogy egy jó endokrinológus nem tud mit mondani ezekre az értékekre.
Ha Pcos, akkor kezelni kell, ugyanis szövődményekkel jár és most még fülön csípheted a cukorbetegséget, ami nem hátrány, mivel kinek hiányzik. Viszont az, hogy esetlegesen a cukorértékeid rendben vannak, nem jelent semmit, mert az inzulin a mérvadó.
értem!
ami még foglalkoztat az az,hogy mit jelent az UH leleten a PCO G1 megnevezés?
Ezt esetleg tudja valaki?
Ha ez nekem szólt...
fájt a hasam kicsit egyik oldalon, és közti barnás folyamatos vérzésem volt. A fájdalom elviselhető volt, csak szinte szünet nélküli, ezért mentem orvoshoz, de én sem gondoltam erre. Uh mutatta ki.
Ha van rá lehetőséged keress egy másik Dokit, főleg, ha Babát szeretnétek.
Mert elég vacak, hogy 1 hónap múlva kapsz csak időpontot, holott aktuális problémád van!
Ez tényleg lehetséges?
De akkor mik voltak a tünetek?
Hogy vetted észre?
Ő mit mondott? Még egy UH.? Pár nap múlva újból teszt? Hány hetes lehetsz, te szerinted?
Megnézte azt is, hogy nem-e méhen kívüli?
Jó doki? Mert nem mindenki ért az UH.-hoz!
Az endokrinos doki is nőgyógyász!
Ő azt mondta, hogy tuti terhes vagyok, de az uh sem mutatta ki, és a teszt is negatív lett.
Sziasztok!
PCOS-t diagnosztizáltak nálam, majd endokrinológus nézte meg a vérképemet, aki nem tudta hova tenni az értékeimet.
TSH-3,290
LH-41,3
FSH-7,9
HSBG-89,4
PGD-4,4
Ösztradiol-1573
Tesztoszteron-1,37
Prolaktin-12,74
UH:
Méh nagysága: 8,0 X 4,0 CM
Méhfal(endometrium)vastagsága:17mm,éles határfelülettel.
Terhességi teszt negatív!
Mi van ilyenkor?
További ajánlott fórumok:
- Kecskeméti szülészet és orvosok
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Nyíregyházi orvosokról kinek mi a tapasztalata?
- Dr. Varga István kijelentése előtt csak én állok értetlenül?
- Egészségügyi intézetek látják a máshol készült leleteimet?
- Honnan tudnám pótolni több mint 38 éves orvosi leleteimet, ha azokat a kórházakat, ahonnan kaptam őket bezárták?