Számítógépes rajznál, grafikánál mennyire számít a kézügyesség? (tudásbázis)
Dejóóó *-* A póni is!!!! :))) figyi.. senki nem született úgy hogy egyből profi lett, nyugi, nagyon ügyi vagy és leszel is! :)
nah nekem ennyi sem megy. Mondjuk PS-es próbálkoztam és egyszer az illustratorral de az egér nekem nagy akadály :D
azéééért nem olyan jóóó :$
de feltöltöm, remélem meg tudod nézni :D
meg majd ki kell nagyítani azzal hogy rákattintasz...
(és nem boldog kép, de van pónis is)
Jah, és még azért van hova fejlődni. Csak tegnap kezdtem el "kipróbálni" a gimp nevű progit...
és ha béna nagyon, akkor mentségemre legyen szólva, "ecseten" és radíron kívül nem használok mást...
most ez...
gépen úgy rajzolok mint papírra ceruzával :DD
és még olyannak is tűnik ha elég kicsi az ecset
akkor hajrá :))) olyan jóóó lenne megtanulni *-*
na jó ehhez egy Wacom INtuos3-at használt nem egerentyűt de én is hasonlóra pályázom minőségre :D hajjhajj bilibe lóg a kezem :D
Neeem, azért ilyeneket még nem tudok. :)
De ha felvesznek alkalmazott grafikára, akkor majd fogok tudni ilyeneket is csinálni.
frankón ilyeneket nyomsz egérrel?? :O :O akkor vedd úgy hogy térdre borulok előtted képletesen! király :)
nem. rendes számítógépen egérrel.
én júniusban vizsgázom képgrafikából, utána ha felvesznek akkor megyek alkalmazott grafikára (ez a számítógépes). 2 éve nem vettek fel a túljelentkezés miatt. :(
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Ti mit gondoltok egy olyan orvosról, sebészről aki nem tud futni és nem tud felszaladni egy lépcsőn de a kézügyessége és a látása hibátlan?
- Digitális játékok
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?