Szakítás után mi segít, hogy jobb legyen? (beszélgetés)
Csaladom teljes mertekben velem van. Ami sokat segit. De megse olyan mintha mondjuk a barataimmal elmennek ma valahova.
A szombat ejjel nehez lesz .. tudni h o bulizgat. En meg itthon leszek. Meg most 13.-an lett volna az evfordulonk. Az se lesz egy kellemes nap. Pentek 13.-an jottunk ossze.. lehet igaz a babona
En tenyleg tovabb szeretnek lepni de nem hagyjs.. mar letiltottam mindenhol erre emailre irt h bekuljunk ko stb. Aztan meg azt irta h zarjuk le o keress jobbat stb.. direkt olyat ir ami faj :/ nagyon rossz ez az erzes. Mar legalabb kicsit tudok enni meg aludni .most ket napja beken hagy de felek h mikor kicsitz jobban leszek felbukkan.
Szeretem nagyon de tudom hogy nem lehet kibekulni mert csak 1 hetig lenne jo minden.
Legutpbbi szakitasnal mar 2 nap mulva volt neki mas.
Most is massal fog felejteni. Ez faj a legjobban hogy tudom lesz neki mas es eleg hamar.
Mig en itthon szenvedek .
Oda jott a melohelyem ele reggel . Kinezett a kocsobol szomoru fejjel es integetett es tovabb ment. Ezzel is akkora fajdalmat okozott az nap .
Nagyon kozel van a munkahelyunk es ez igy nagyon szar..
Barinom ketto :) O is mindig felkereste az exeit ,mikor ivott :)
Kqpcsold ki a telodat vagy irj vmi bonyolult kodot, akarmi.
Minek ragaszkodnal hozza,ha bant?
...jo neked vagy mi a tok? :-S
Jön a jó idő, foglald el magad, menj el bicajozni, sétálni, futni, mindegy, próbálj meg egy kicsit változtatni, fel fog dobni, jobb lesz a kedved, és egyre halványabb lesz meglátod.
Én is azt teszem. Eljárok tornázni, bicajozni, flabelosozni, szolizni, meg persze dolgozni, vásárolni, jó kis programokat lehet egyedül is csinálni, nekem is eltüntek már a barátaim, de el vagyok egyedül. Bár a mi szakitásunk olyan, hogy heti 2 x még eljön kávézni, meg egy kicsit beszélgetni, de már nincs érzelmi háttere, nincs semmi több. Szóval én így élem meg, de meg tudlak érteni. Nekem pár éve volt egy ilyen kapcsolatom, csak szó nélkül lépett le, nem volt testi meg lelki bántalmazás, csak szerelem (utóbb kiderült csak részemről) sírtam kb. 2-3 hónapig, a munkahelyen is potyogott a könnyem munka közben, de elmúlt. neked is el fog múlni, pár hét és vége. A szívedben ott marad, de a tények erősebbek lesznek az érzelmeknél csak ki kell várni. Ma már nem is értem miért pazaroltam a könnyeimet. Nem érdemlik meg! Fel a fejjel! Sok sikert!
Ivással próbálkoztál már?
Vicc volt.
Egy új életet felépíteni nem egyszerű. Márpedig most ezt kell tenned. Új környezet, új barátok, új pasi.
Ha visszamész egy kapca leszel akivel bármit meg lehet csinálni és akkor ebben a kapcsolatban se fogod jól érezni magad.
Hajrá! veled vagyok!
Esteleg ha magas, szőke nagymellű nő vgy, jó állással jó fizetéssel keress privátban,
Megvígasztallak!
:)
Az idő és a józan belátás segít. Mert miért is kell(ene) a kapcsolat olyannal, aki testileg és lelkileg is bántott? Mert ugye valójában nem kell.
Akarj túllépni. Akarj felépülni. És akarj független lenni tőke.
Nehogy kibékülj vele pár hét után most.
Totál leépítette az önbizalmadat és kikészültél mellette. Ez nem kapcsolat.
sajnálom, hogy ennyi időt elcsesztél rá, ajánlom, hogy többet ne.
Nekem nem ilyen durvából is kellett kb egy év, hogy kilépjek, de nem hittem el, hogy kellhetek bárki másnak a végére már.
Csak az időd, a fiatalságod megy el, meg ki tudja milyen durva dolog történne. Zárd le ezt végleg, meglátod, jobb lesz. Mindenkinél van jobb, jött nekem is, másnak is mindig, hát ennél pláne.
Azt írtad bántott testileg és lelkileg is! Gondolkodj el rajta, hogy ezek után tényleg szereted-e vagy csak félsz a magánytól!
Ha egyszer megütött máskor is megfog, nem fog megjavulni, főleg hogy írtad, hogy többször szétmentetek már! Tényleg megéri vállalni a kockázatot hogy megint bántson csak mert most egyedül vagy?
Az élet értékesebb annál, minthogy egy ilyen emberre pazarold! Kezdj el ismerkedni, társkeresőn vagy bárhol, de szerintem felejtsd el az exed!!
Fogadj örökbe egy cicát!
Két életet teszel csodássá. 😉
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után...
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Feldolgozni egy szakítást... szerelmi bánat, avagy beszélgessünk, ha segítség kell
- Ez normális szakítás után? Mit csináljak? Segítsetek!
- A kineziológus segíthet feldolgozni egy szakítást?
- Hol tudom beállítani a winapban, hogy ne legyen megszakítás a dalok közt, hanem az aktuális dal végén már kezdje is a következőt?