A kineziológus segíthet feldolgozni egy szakítást? (tudásbázis)
Tedd ezt!
Most robotolnom kell, mert el vagyok havazva, de később 12-felé visszanézek még.
Sok sikert!
Szia
Azt hiszem a kineziológia ebben a "krízishelyzetben" tényleg a legjobb.
A más tecnikák több időt vesznek igénybe és éppen arra lenne legjobban szükség ezekben, amiben most a legsérülékenyebb és gyengébb vagy, a lelki erőre.
Pécs....???
???
Pesti lévén, ehhez alig tudok hozzá szólni.
Azt sem tudom, akit én szeretnék ajánlani az hol lakik.
5000 Ft ???
Szerintem, ha gyorsan akarsz helyre jönni jobb a kineziológia. Mondom az mellet, hogy részesültem pszichoterapeutai képzésben. A pszichológiai jellegű irányvonal melósabb.
Láttam mostanában egy igen szimpatikus és nagy tudású, gyors és célirányos gondolkozású kineziológust az egyik TV-csatornán.
Ha érdekel, remélhetőleg meg tudok szerezni egy telefonszámot.
Erről talán privátban, ha akarod.
Nem ismerősöm az illető, de azt hiszem illendőbb erről privátban konkrétabb infókat adni.
???
Erre azt tudom mondani. Mindenképpen, de alaposan körül kell nézni, ha "biztosra" akar menni az ember.A
kineziológiának rengeteg szintje van. Nem mindegy, hogy egy második szintű, vagy nyolcadik szintű oktatásban részt vett kineziológushoz megy az ember.
Persze semmi sem garancia, mert igazából a kineziológus elkötelezettsége, hozzáállása a kulcs. Ezzel megvédtem a kevésbé képzett kineziológusokat.
Nehéz döntés. Magam nem vagyok kineziológus, de ismerős a dolog.
Szóval nem egyszerű, de remélem nálam jobban értő is reagál erre a témára.
Azomban ne feledkezz meg MÁS LEHETŐSÉGEK IS LÉTEZNEK.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- Hogyan segíthetnék gyermekemnek a gyász feldolgozásában?
- Mennyi idő lesz ameddig feldolgozom a szakítást?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Tanács, hogy eljegyzést követöen szakitást hogyan lehet feldolgozni?