Szagérzékenység, szájégés... van alapja vagy csak dili? (beszélgetés)
Nálam egy éve kezdődött a szagérzékenység és azóta is tart. Nem kellemes együtt élni vele...
Nem vagyok még mama korban :)
A neten vannak róla orvosi leírások, létezik ez a "betegség". Én tudom, hogy nekem mi váltotta ki ezt az érzékenységet.
Engem is elsősorban a füst, ami rendkívül zavar, de gyakran ételek főzésekor az illatok sem túl jók. Az öblítő vagy hasonló "finom" illatok egyáltalán nem zavarnak.
Kezdodo idoskori demencia.
Keringesjavitok, ertagitok, sok zoldseg-gyumolcs;vitamindus taplalkozas, napi mozgas, seta, olvasas, rejtvenyfejtes; tv-radio kikapcs!
psziches.
vannak tok jo alternativ technikak ezek megszuntetesere.
pszichés gond, egyre rosszabb lesz, ahogy idősödik
gyanakvás, vádolgatás kezdődik, kicsit paranoid is lehet majd, pl. őt meglesik a szomszédok vagy eltűnik a lakásából a pénz vagy értéktárgy.... hajajj, sok gondotok lesz még vele
Ne legyen igazam!
Nálunk a családban van, aki a füstölőtől kezd el fulladni, köhögni. Valamelyik összetevőjére érzékeny.
Nem tudom mennyi lehet a valóság alapja annak, hogy minden illattól ilyen rosszul van a rokonod, de van oka "rájátszani"? Egyébként kap elég figyelmet az illető? Valaki próbált erről komolyabban beszélgetni vele?
Mamám már több éve szenved, de fura ez az egész.
Azt mondja, hogy rosszul van az illtoktól, füstszagtól, pl nem lehet öblítőt használni, ha odamegyünk, 3-4 napig szenved tőle, meg szellőzetnie kell. Volt egy füstös időszaka, akkor a szomszédot perelte kb., mert kolbászt füstöltek, és h ő ettől mennyire rosszul van. Emellé ég a szája, meg az orra, meg persze rosszul van. Már mindenféle kivizsgáláson volt, de eddig semmit nem találtak. Azt tudni kell róla, hogy még arra is képes, hogy megműtesse magát, volt h vérátmosást is kiharcolt magának. Már a fogait is lecseréltette, hogy biztos az a baj, meg minden marhaságot kitalál, de semmitől nem lesz jó neki.
Szentem ez az egész kamu, inkább már valami agyi probléma, de persze ő ezzel nagyon nem ért egyet. ... Volt valakinek, vagy ismerősének hasonló problémája?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?
- Szerintetek van valóság alapja a tv-ben lejátszódó szellem történeteknek vagy csak fikció az egész?
- Szerintetek van ennek a videónak valóságalapja vagy csak a leendő szakmabeliek rémisztgetésére találták ki?
- Van valóságalapja vagy csak folyton más nőkkel bosszantana?
- Hajhullás ellen mit tudtok ajánlani? Kérlek csak tapasztalat alapján!
- Szájsebészeten, bölcsességfogat csak rtg.felvétel alapján távolítanak el?