Szájsebészeten, bölcsességfogat csak rtg.felvétel alapján távolítanak el? (tudásbázis)
Nem is fogják már röntgenezni.
Nem is adták oda.
A saját fogamat hiába kértem :-(
Nem adták nekem.
Soha nem lesz felvétel róla.
Ki tudja hol van azóta.
Hiába is keresném, úgysem lelném meg.
Eltűnt.
Mindenképpen csináltass, nekem se nőtt ki, a négyből egy kezdett el nőni(mert csak az fért el, az alsó kettő viszont vízszintesen nőtt). nekem a röngenen látszott mindez, illetve hogy mekora és miylen mélyen van...csak az alapján tudnak belevágni(szó szerint:D)
Ja és sok szerencsét, nem mondom, hogy nem lesz rossz.
Nekem volt amelyiket kiműtötték(nem tudott kinőni),volt amelyiket egy ellenőrzés alkalmával hipp-hopp kihúzattam(alig lehetett hozzáférni a fogkefével)-rtg felvétel nélkül
Szóval nem kell félni,nem kell semmi 'kérelem',majd ő tudja mit csináljon vele,és egyáltalán nem fogsz semmit érezni!
..de nekem nincs:D
Bejelentkeztem a szájsebészetre (magándoki) de nem mondta, hogy vigyek. (Ok. neki bizti magától érthetődő)
Akkor menjek valahová és csináltassak??? (nem kell ehhez valami orvos által kért 'kérelem'?)
Nekem nem röntgenezték.
Az egyik alsó bölcsességfogam nem nőtt ki, így a felette lévő -szintén bölcsességfog - nem tudott mihez záródni. Azt mondta az orvos, hogy nincs is funkciója, csak majd el fog romlani. Ezért inkább kihúzta mindenféle vizsgálgatás és röntgenezés nélkül.
Jaja.
Nem mindegy mekkora, hogyan fekszik,egy vagy több darabban van etc.