Hajhullás ellen mit tudtok ajánlani? Kérlek csak tapasztalat alapján! (beszélgetés)
Nekem akkor hullott a hajam, amikor a pajzsmirigyem alulműködött. Kenhettem rá bármit, akkor is hullott, de ahogy beállították a működésemet a hajhullás megállt és visszanőtt a hajam.
Tehát az első, hogy megtudd miért hullik a hajad, mert addig amíg az okozó fennáll, rákenhetsz bármit nem fog használni.
Egyetértek.
Alapos, mindenre kiterjedő vizsgálat szükséges.
Anélkül csupán tüneti, és általában hatástalan kezeléseket lehet csinálni.
Annyi mindent jelezhet a hajhullás, hogy legtöbb ember el se képzelné. Pl. gyulladás a szervezetben, fogbetegségek, allergia, mérgezés (Ami nem ciánt, vagy arzént jelenthet csak)
Mikor a szoptatás miatt hullott a hajam a háziorvos a Tovita nevű vitamint ajánlotta.Ha jól emlékszem haj,és csonterősítő is.
Kb. a második hónap után már alig hullott a hajam!:)
Forcapil tabletta és spray!
Már az első hónap legvègèn megállt a hullás!!
Szia!
Anno egy gyógyszer mellékhatásaként félig megkopaszodtam. A Merz Spezial kapszulát ajánlották a gyógyszerészek, azt szedtem, és pár hónap alatt visszadúsult a hajam.
Sziasztok! Egy ideje erösebben hullik a hajam, és szeretnék segitséget, hogy milyen hatasos modszereket probaltatok mar...
kösszi
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tudtok kezdeni a szülés utáni hajhullással?
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Kérlek segítsetek ha tudtok Rubi utolsó részét szeretném megnézni.De nemengedi meg jelenik egy kisablak...
- Sziasztok! A szerelmemnek nemsokára lesz a születésnapja. A tortájára szeretnék idézetet iratni. Ha tudtok valami jót, kérlek segítsetek!
- Milyen házi praktikákat tudtok ajánlani hajhullás ellen?
- Gyógymasszőr tanfolyamra szeretnék járni, de nem tudom, mi alapján válasszak. Tudtok segíteni?