A Hashimotodat, gondolom, kezelik és kapsz gyógyszert rá, ezért nem biztos, hogy ez a hunyó. Viszont biotint megpróbálhatsz szedni rá. Az sok esetben segít.
Szia! Nekem is hullik hol jobban, hol kevésbé. Én is próbálkozom. eddig Cink kúrán vagyok túl, (nem sok sikerrel). Ami nekem láthatólag javított az a kovaföld volt, de az sem állította meg teljesen. Most hajmosás előtt ricinus olajjal kenem a fejbőröm, és harmadik hónapja iszom az angyalgyökér teát. Nekem valószínű a hormonváltozások okozzák, és az arra jó. Na nem szeretnék visszakerülni a szülőképes korba, de az írások szerint egyensúlyba hozza a hormonokat. Eddig sikerült, ismét láthatóan kevés hullik, épp ami normálisnak mondható. Most esetleg a ricinus olajtól a hajnövekedést (visszanövést) várom.
Igen, Hashimoto betegségem van. A fogaim rendben (a héten voltam ellenőrzésen), 2 hete hasi CT-n (nem volt ciszta is minden rendben, szerencsére). Igen, a pajzsmirigy alulűködés okozza, de én szeretném a hajam megőrizni, és mindent megtenni azért, hogy egészséges legyen/maradjon.
Diófalapiból teát kell főzni és azzal kell leöbliteni a hajat hajmosás után.(sajnos szinezi a hajat vöröses sötétbarnára)
1 citrom levét fel kell oldani 1/2 l vizben és azzal kell leöbliteni hajmosás után.Semlegesiti a samponban levö káros anyagokat.Este lefekvés elött oliva olajjal jól be kell dörzsölni a fejbört,a hajgyökereket törölközöt vagy sapkát kell tenni a fejre éjszakára.Másnap reggel bő vizzel leöbliteni.
A dokim ajánlotta nekem ,mert szörnyen hull a hajam.
Nekem a vérszegénység miatt,de állitólag összel és tavasszal mindenkinek jobban hull a haja.