Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap? (tudásbázis kérdés)
Ja, és ha a bevizsgált, OGYI-nál v. OÉTI-nél regisztrált termékeknél csak az ár a probléma, akkor érdemes szétnézni neten, hogy webshopban olcsóbban beszerezhető-e, mint a közeli drogériában. (Általában igen.:) )
A naturabolt.hu -hoz tudok kuponkódot is adni, amivel az amúgy is kedvező ár tovább csökkenthető. :)
Mondjuk náluk elég kevés termék van még csak fönn, de rá lehet kérdezni, hogy tudnak-e szerezni olyat, ami Neked kéne, és jó eséllyel igen. Apránként töltik föl a teljes kínálatot, de amire van igény, azt előreveszik. Kis, most induló vállalkozás, van még idejük az ügyfelek egyedi kéréseire.
(Ennyi reklámot megérdemeltek, ha már ilyen jófejek voltak.:) )
Szia Honleány!
Csak nézd meg az oldal alján a fórum bejegyzéseket, aztán töröld ki a cím végéről a "hu2QrtEsZ/"-t! Így az angol nyelvű oldal jön be, ott is nézd meg a kommenteket! Ezek után nem lesz kérdésed az oldal megbízhatóságával kapcsolatban. :)
nekem is évek óta hullik...
valóban örökletes és hormonális oka van
Nekem sajnos már régóta hullik és kb. fele már kihullott. Az orvos azt mondta, hogy ez örökletes.
Vmilyen vitamint keresek most, de mind olyan drága.
Szia!
Azt sejted hogy mitől hullhat a hajad? Mert ugye ez általában belső gyulladás, betegség miatt is lehet. Illetve külső hatás (festék, zselé stb) nem megfelelő vagy túlzott használata.
Egyébként ősszel és tavasszal mindenkinek több haja hullik. Ami nekem szokott segíteni ilyenkor a karotin bevitele, naponta vagy kétnaponta, egy répát (nem a mai gyakori óriásrépára gondolok:)) elrágcsálok, illetve ami nekem segített még az a karotinos hajbalzsam-pakolás, hiszen a karotin nagyon jó hatással van a hajra.
Ami még segíthet, ha elmész hajgyógyászhoz, ő pár perces vizsgálattal meg tudja mondani, hogy mitől lehet ez, megfelelő kezelést előír, és vissza kell menni kontrollra. Barátnőm kínlódott hajhullással, sok mindent kipróbált aztán orvosi segítséget kért. kb fél év után láthatóan több haja volt, megjelentek az apró hajszálak is. Ő elég sok hajhabot, lakkot használt, és ezáltal eltömítette a hajhagymákat, így nem tudott nőni a haja, így az első vizsgálatnál egy eljárással megtisztították a fejbőrt a hagymákat elzáró rétegektől.. ez persze nem olcsó dolog. neki a fél éves kezelés kb 50-60 ezer ft volt..
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tudtok kezdeni a szülés utáni hajhullással?
- Budapesten a Mammut környékén vannak még valamilyen boltok? Ha tudtok légyszi írjatok!
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Füldugulásra tudtok valamilyen gyógymódot a fülgyertya és a meleg són kivül? Fontos lenne!
- Tudtok valamilyen hatásos gyógymódot a fogínysorvadás ellen?
- Tudtok ajánlani valamilyen krémet a kezemre? Rettenetesen ki van száradva és hiába kenem sima kézkrémekkel ...