Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem? (beszélgetős fórum)
Szerintem a gyógyszertárban is lehet tanácsot kérni. Gondolom az öt mérés azért fontos, hogy tényleg megbizonyosodj savas vagy e vagy sem, mert lehet pont olyankor méred amikor valami olyat ettél... Tehát az egy mérés először nem elég. Utána ellenőrzés végett már lehet egyeket mérni.
Szerintem.... :)
Még ezt találtam:
Az indikátorpapíron egy színskála segítségével lehet majd megállapítani az aktuális pH értéket. Az optimális pH érték 7 és 8 között található. Amennyiben szervezetünk pH értéke rendszeresen 7 alatt van, tudjuk, hogy egészségünk megőrzésének szempontjából érdemes odafigyelnünk étkezésünkre, és a további savasodás elkerülése érdekében elő kell segítenünk a lúgosítás folyamatának beindítását; tartózkodnunk kell a savas ételektől és italoktól, és el kell kezdenünk bőséges mennyiségben fogyasztani zöld zöldségeket, alacsony cukortartalmú gyümölcsöket, valamint többszörösen telítetlen zsírsavakat.
Magyarul ha 7 alatt vannak az értékek akkor vagy savas. Én nem átlagot vennék hiszen ha savasok vagyunk akkor minden időpontban azt fogja mutatni a papír. Gondolom itt még az étkezések is számítanak...
Ezt találtam a neten:
Jól gondoltam ezt a lakmuszpapíros dolgot.
A test savasságára a vizelet pH értékéből, illetve annak változásából következtethetünk. Klinikai gyakorlatban alkalmazott módszert kis odafigyeléssel otthon is elvégezhetjük, ha vásárolunk olyan lakmuszpapírt, amely 4-9-es tartományban méri a pH értéket.
A módszer a következő: a tesztnapon 5 vizeletmintát kell vennünk és megmérnünk 6, 9, 12, 15 és 18 órakor. Étkezni ezen a napon csak a 6, a 12 és a 18 órai mintavétel után szabad.
Zsíros ételek, olajos magvak...allergia
Tartózkodj ezektől, és csinálj egy csalános tea-kúrát. De csak 6 hétig szabad inni.
:)
nem baj,szerintem tök cuki.
most megyek,de köszönöm a segitséged
Köszönöm! :)
Ja igen: Runcikának becézzük. Nem is tudom hogy szokom meg a Martinozást majd ha megszületik. :) Már itt a fórumon is minenki Runcikázza. Jól elkereszteltük szegényt!!!
köszönöm val felkeresem ökwet hétfön mert el vagyok keseredve
gratulálok az iker babóidhoz
Azokról a szalonokról nem tudok nyilatkozni de volt ismerősöm aki valahol pesten ment el és nagyon negatív tapasztalatai voltak sajnos.
A lúgosítás az étrend teljes megváltoztatásával kezdődik. Engem még a gép lúgosított emelett. A neten olvasgattam erről + nekem candida diétát is kellett csinálnom, úgyhogy el is kezdtem fogyni.
néztem pesten és van
ilyen
Azt nem tudom, de van egy első állapotfelmérés mikor kiderül a gép szerint mi bajod és mit kell kezelni. Ezt ott tudják megmondani, hogy mi gyógyítható.
Nekem "csak" a prolaktin miatt nem jött a baba.
nekem ednometriosisomk van és 5x mütöttek most volt lombikom,de sajna csak 1 petesejtem lett és az sem termékenyült meg.
lehet hogy erre is jó??
Igen így van.
Első és legfontosabb dolog a szervezet lúgosítása.
ha nőgyógyászhoz mennék valószinű, h valamilyen hormontabit irna fel amit nem szeretnék
elkezdtem az aviva tornát vagyis próbálkozom vele most ebben reménykedem, csak gondoltam, h mellette valamilyen természetes dolgot használnák. valamilyen teát vagy valami hasonlót
Először is: nőgyógyász és endokrinológus a "módszer" neve.
Aztán kiegészítheted gyógyteákkal a kezeléseket, de ez attól függ, hogy mit állapítanak meg. A gyógytea is olyan, hogy van akinek ez jó, van akinek ez.
Amit viszont bátran megtehetsz és segít:
- Testmozgás
- Helyes étkezési szokások kialakítása
- Sok folyadék
Vitális térterápia. Én Balatonfüredre jártam, nem tudom ki milyen régióban lakik.
Erőteljes candida problémáim voltak, a hormonháztartásom teljesen fel volt borulva, magas prolactin szinten volt és el voltam savasodva csak híztam és híztam.
3 hónapon keresztül heti 1 alkalommal mentem (elegendő lett volna kéthetente is) de én szerettem volna mielőbb jobban lenni. Az első kezelések után úgy éreztem, mintha kicseréltek volna.
Amikor teherbe estem (meddőnek állapítottak meg az orvosok) el sem hittem!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Tud-e valaki valamilyen hatásos módszert az IBS-re?