Tudtok ajánlani valamilyen krémet a kezemre? Rettenetesen ki van száradva és hiába kenem sima kézkrémekkel ... (tudásbázis kérdés)
Maszírozd végig a családot masszázsolajjal, hidd el rendbe fog jönni! :) Gyógymasszőr vagyok, szuper puha a kezem! :D
nekem semmi nem vált be, a bőrgyógyász által felírt szteroidos krém sem. viszont van itt a hoxán egy kedves anyuka, aki készít természetes szappanokat, rendeltem tőle olívásat, azzal mosom a kezem, azóta sokkal jobb a helyzet. persze mellette kenni is kell, de nem szárad ki annyira a kézmosások miatt, mint korábban.
Nekem csak a Neutrogena valt be, sokat mosok kezet a munkam miatt ( korhaz) , es ez az egy krem tokeletes.
Glicerines krémet az Avontól.
olivaolaj-a természet ereje.
Sanatopik kézkrém gyógyszertárban lehet kapni,nem drága de nagyon jó.
mikor nekem volt teljesen szétszáradva a kezem patikában kikevert babapopsi-krémmel kentem, csak az volt jó rá (itt felénk Czoboly-krémnek hívják, egy korábbi gyermekorvos után)
Valaki már írta, de én is javasolni tudom nagyon erősen a Neutrogena kézkrémet. Azt a picit, ami koncentráltan tartalmazza az összetevőket. Ezáltal nem sima krémes krém állagú, hanem kicsit más, egy nagyon picit is elég rakni. Ugyanúgy hamar beszívódik és szuperül táplálja a kezeket. Én nagyon kényes vagyok a kézkrémekre, ez viszont maximálisan bevált és tényleg megéri. :)
Shea vaj, és mindent kesztyűben.
magas glicerin tartalmú kézkrémek tuti jók!
Ancsa tanácsaira figyelj.
Valóban sokat számít a kesztyűben mosogatás, takarítás is.
Mindig szárazra töröld a kezed. Ha fúj a szél és hideg van, húzz kesztyűt vagy tedd be a zsebedbe. Ez a mostani rossz idő is rosszat tesz a kezeimben
Nekem egy kézkrém volt, ami eddig bevált. Az a piros tubusos extra száraz bőrre való Garnier. Ha napi többször kenem vele, nagyon szép, puha lesz tőle a kezem.
Én gyógyszertárban kevertettem, az vált be eddig a legjobban, a neutrogena is sokat használt.
Mi a férjemmel, és szüleink is Yves Rocher terméket használunk a száraz kezünkre. 1000 Ft és elég sokáig elég. Mindig rendbehozza pár nap alatt a kezünket.
Én is így szoktam, egyedül ez tartja rendben a kezemet.
A férjemnek is csak az válik be!
keress olyan kézkrémet, amiben van glicerin is, meg szilikon is! Az Avonnak volt ilyenje, de sajna kivonták a forgalomból, az újakat meg még nem próbáltam, h milyenek (anno jó alaposan bevásároltam a tutiból). Illetve gyógyszertárban vegyél cérnakesztyűt, és miután vastagon bekrémezted a kezed, vedd fel, és úgy feküdj le aludni! Reggelre nyoma se lesz a rinocérosz bőrnek!
Neutrogena kézkrém, nekünk nagyon bevált.
szia.az eredeti sotetkek dobozos niveat probaltad mar ?
Szia!Így van.Menj a patikába!Nekem is az vált be.
Leginkább az okokat kellene megszünetetni-ez saját tapasztalat.
Ne érintkezzen a kézbőröd vegyszerekkel, gumikesztyűben mosogass, takaríts, moss. Az sem mindegy, milyen kézmosószappant használsz, mert a legtöbb nagyon szárít. Nekem legjobbam a Palmolive folyékony szappanai jöttek be.
Igyál sok folyadékot (szénsavmentes vizet) mert ennek hiánya is oka a száraz bőrnek.
Esténként kendb be a kezed vastagon körömvirágkenőccsel és húzz rá vékony cérnakesztyűt (patikában fillérekért kapható) így aludj. Akkor nem jön le a krém, éjjel jól be tud szívódni.
Minden kézmosás után alaposan töröld meg a kezed és kend be mindig kézkrémmel.
Ezek az én sk. tapasztalataim :)
Szia!
Ne vegyél semmilyen kozmetikumot. A patikában kérj magisztrális kézkenőcsöt!
Tudtok ajánlani valamilyen krémet a kezemre mert rettenetesen ki van száradva és hiába kenem sima kézkrémekkel ...
További ajánlott fórumok: