Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Süssem vagy főzzem? fórum

Süssem vagy főzzem? (beszélgetés)


ápr. 15. 03:03
fozd bele a paprikaskrumpliban,mert ugy jobb ize lesz az etelnek!
21. fincsi5 (válaszként erre: 20. - Epresturmix)
ápr. 13. 16:44

Tudnál Spárban, Lidiben, Aldiban, vagy Pennyben jó szárazkolbászt ajánlani? Férjem évek óta próbálgatja, este szereti savanyúsággal, de vesz 1 szálat, több mint fele kimegy, mert azt mondja nem jó.


Mondtam már, hogy a nagyanyáink ízeit ne akarja visszakapni, de mindig próbálkozik.


Múltkor a Spárban egy eladó nagyon dicsérte egy vevőnek valamelyiket, azt hallottam, hogy: én a Felvidékről jöttem, na ez olyan ízű. Csak akkor nem fordultam vissza.:(

20. Epresturmix (válaszként erre: 18. - Fincsi5)
ápr. 13. 16:34
Amúgy nem, szárazkolbira gondoltam.
19. Epresturmix (válaszként erre: 18. - Fincsi5)
ápr. 13. 16:34
Én is szeretem benne a lecsókolbit. Bár mióta marhadrága lett…egy kis kanyarért is elkérnek egy ezrest. Na meg ritka az amelyiknek jó a fűszerezése és nem mócsingos, darabos. Pedig imádom.
18. fincsi5 (válaszként erre: 11. - Epresturmix)
ápr. 13. 16:31
Biztos nem erre gondoltál, nálam a lecsóhoz is a sima lecsókolbász jön be, előtte átsütve.
17. bnedora (válaszként erre: 16. - Epresturmix)
ápr. 13. 15:33
Így csinálom én is.
16. Epresturmix (válaszként erre: 3. - Fokhagyma)
ápr. 13. 15:24
Mindenhogyan belefő az íze. Sütve ereszt egy kis zsírt meg ad színt neki, én azért sütöm le. :)
15. Epresturmix (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 15:23
Ennek örülünk! 🙂😇
ápr. 13. 15:01
Úgy csináltam, ahogy Epresturmix és Gyöngy leirák. Nagyon finom lett !
ápr. 13. 14:31
Én belefőzöm.
ápr. 13. 14:27
Én mindkettőt szoktam beletenni. A kolbászt még az elején, a végén pedig a virslit.
11. Epresturmix (válaszként erre: 10. - Vigyefene)
ápr. 13. 14:25
Van már a Gyulainál sokkal jobb! 😊
10. vigyefene (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 13:54
A gyulai egy régi jól bevált keverék.
ápr. 13. 13:52
Köszönöm szépen ! sosem csináltam még gy. kolbásszal, ez olyan puhábbnak tűnik !
ápr. 13. 13:51
Sütve szoktam
7. gyöngy:) (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 13:46
Én is hasonlóan csinálom, mint Epresturmix. Pár percig átpirítom paprikás hagymán és utána rá a krumpli.
6. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 13:45

Feltételezem h füstölt száraz kolbászról van szó.

Főzd együtt ha száraz, de ha mégis nyers lenne, akkor kicsit jobb ha megsütöd először.

Egybe sütve a krumplinak jobb íze lesz egyben főzve.

5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 13:42
Sütném egy kicsit előtte.
4. fokhagyma (válaszként erre: 2. - Epresturmix)
ápr. 13. 13:42
Én is, de utána főzöm a krumplival együtt.
3. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 13:41
Én még sütve sohasem próbáltam, nem is hallottam, hogy úgy is szokták, mindig belefőzőm. Ettől még lehet jó sütve is, de szerintem főzve azért jobb, mert belefő a krumpliba a kolbász íze, a fűszerei. Szerintem próbáld ki az egyiket, legközelebb a másikat.
2. Epresturmix (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 13. 13:41
Én a hagymával együtt lepirítom
ápr. 13. 13:36

Paprikás krumplihoz csipős gyulai parasztkolbászt vettem. Régebben virslivel csináltam, de meguntuk. Nem tudom, hogy a kolbászt megsütve tegyem a paprikás krumpliba, vagy főzzem együtt ?

ha lehet, fél 3-ig várom a tippeket.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook