Süssem vagy főzzem? (beszélgetés)
Tudnál Spárban, Lidiben, Aldiban, vagy Pennyben jó szárazkolbászt ajánlani? Férjem évek óta próbálgatja, este szereti savanyúsággal, de vesz 1 szálat, több mint fele kimegy, mert azt mondja nem jó.
Mondtam már, hogy a nagyanyáink ízeit ne akarja visszakapni, de mindig próbálkozik.
Múltkor a Spárban egy eladó nagyon dicsérte egy vevőnek valamelyiket, azt hallottam, hogy: én a Felvidékről jöttem, na ez olyan ízű. Csak akkor nem fordultam vissza.:(
Feltételezem h füstölt száraz kolbászról van szó.
Főzd együtt ha száraz, de ha mégis nyers lenne, akkor kicsit jobb ha megsütöd először.
Egybe sütve a krumplinak jobb íze lesz egyben főzve.
Paprikás krumplihoz csipős gyulai parasztkolbászt vettem. Régebben virslivel csináltam, de meguntuk. Nem tudom, hogy a kolbászt megsütve tegyem a paprikás krumpliba, vagy főzzem együtt ?
ha lehet, fél 3-ig várom a tippeket.
További ajánlott fórumok:
- Oldalast külön süssem, vagy együtt a krumplival?
- Panírozott húst hogy süssem, hogy a második adag panír ne égjen meg?
- Hogy főzzem a tejberízst, hogy maradjon leve?
- Fedővel, vagy fedő nélkül főzzem a sonkám? Help!
- Friss tésztát kevesebb vagy több ideig főzzem mint a száraztésztát?
- Elektromos sütőben sütök csirkeszárnyat. Hőkeveréssel süssem vagy alsó-felső? Kell alá víz? És fólia?