Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Oldalast külön süssem, vagy együtt a krumplival? fórum

Oldalast külön süssem, vagy együtt a krumplival? (beszélgetés)


1 2
2023. máj. 14. 22:52
Végül együtt sütöttem, de nem "alul krumpli-felül hús" módon, hanem mellé tettem a krumplit. Nagyon finom lett!
56. levarosbukta (válaszként erre: 49. - Tumbo2)
2023. máj. 14. 13:27
Húú az a jó kis összesült zöldség, hmmm lehet jövőhéten sütök is! Bár a rozmaring nekem sem az esetem.
55. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 54. - Vigyefene)
2023. máj. 14. 11:16
Köszönöm szépen!:)
54. vigyefene (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 14. 10:05
Jó étvágyat hozzá.
53. tumbo2 (válaszként erre: 52. - Globus)
2023. máj. 14. 10:04
nekünk ízlik.
52. globus (válaszként erre: 51. - Tumbo2)
2023. máj. 14. 09:04
Nem érzed ezt az illatot, vagy az íz elnyonja?
51. tumbo2 (válaszként erre: 50. - Globus)
2023. máj. 14. 09:00
mi szeretjük.általában 4 szálat teszek rá.
50. globus (válaszként erre: 49. - Tumbo2)
2023. máj. 14. 08:53
Nekem a rozmaring gyomorforgató. Annyira krizantém szaga van, nem tudom elvonatkoztatni a temetői csokortól.
49. tumbo2 (válaszként erre: 27. - Levarosbukta)
2023. máj. 14. 08:49
nyáron a legjobb,mindenféle zöldség,rá a hús,rozmaring,alá egy kis víz,a tetejére fólia.olyan nehéz,alig tudom fölemelni.persze só,kicsi bors.
48. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - Vigyefene)
2023. máj. 14. 08:09
Ez nagyon jól néz ki, szerintem ez lesz. Köszi! :)
47. globus (válaszként erre: 21. - Puncsos)
2023. máj. 13. 23:02
Nekem még az ősrégi fajta volt, 25 évig a felső szekrényben tartottam, aztán kidobtam. Soha nem mertem használni. Most már sokkal jobbak vannak, de nem tudtak meghatni... 🥕
46. globus (válaszként erre: 17. - Vigyefene)
2023. máj. 13. 22:58
Valamelyik Duna csatorna állítólag nemzetközi.
45. vigyefene (válaszként erre: 44. - Fokhagyma)
2023. máj. 13. 22:44
Most a legjobb ötletem barátnőket gyűjteni.
44. fokhagyma (válaszként erre: 38. - Vigyefene)
2023. máj. 13. 22:38

Van, aki a bélyegeket gyűjti, van, aki a kuktákat. :-)

Nekem csak egy van, de már nagyon régen használtam.

43. vigyefene (válaszként erre: 42. - Levarosbukta)
2023. máj. 13. 22:19
Elkönyvelem h okosabb vagy mint én.
42. levarosbukta (válaszként erre: 38. - Vigyefene)
2023. máj. 13. 22:09
Kösz, de egynek sem lenne helyem nemhogy hétnek:) :) Direkt minimalizáltam a konyhában a helyet edényeknek és az edények számát is :)
41. fokhagyma (válaszként erre: 6. - Globus)
2023. máj. 13. 21:46
Nézd meg az ételnaplómat, ott láthatsz són sülő csirkét. Úgy emlékszem, 1 kiló só kellett hozzá, mással nem fűszereztem, de lehet a belsejébe tenni fűszereket.
40. vigyefene (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 13. 21:45

Ez is jól néz ki.

[link]

39. fokhagyma (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 13. 21:43
Kétféle javaslatot is olvashattál. Mondok egy harmadikat. Tedd sütőzacskóba a krumplival együtt. Mindegyik ropogós lesz.
38. vigyefene (válaszként erre: 37. - Levarosbukta)
2023. máj. 13. 21:41
Én pedig nem főzök kuktában, de van vagy 8, nyisd ki az ablakod, 7-et neked adok. Fénypostával érkeznek.
37. levarosbukta (válaszként erre: 29. - Puncsos)
2023. máj. 13. 21:36
Nekem nincs kuktám. Nem főzök annyit, max hétvégeken akkor is gyorsan összedobhatós kaját.
36. vigyefene (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 13. 21:32
Megint elolvastam az inditót, szerintem süsd külön, úgy mindent úgy sütsz, amennyire szereted.
35. vigyefene (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 13. 21:29
Kicsit olajozd be, hogy jól tapadjon hozzá a fűszer, és süsd meg.
34. vigyefene (válaszként erre: 33. - Puncsos)
2023. máj. 13. 21:27
Valóban nem fontos, különösen ha csak kisebb mennyiségben főzünk, porfogónak pedig jó a pókháló is.
33. Puncsos (válaszként erre: 31. - Vigyefene)
2023. máj. 13. 21:22
De minek? A kuktában nem főzünk, párolunk. Én csak minimalis vízmennyiséget öntök a hús alá. Valamennyi vizet úgyis enged a hús is. Pláne ha be is sózod. Mondjuk főzni is szoktam benne. Pörköltet meg húslevest. De ha hússütésre hasznalom akkor csak párolom a húst. A gőzben megpuhul. Max ha még kemény öntök hozzá vizet, de sose öntöm tele vízzel. Én a hagymat is ketszer szoktam zsírjára pirítani mielőtt felöntöm folyadékkal.
2023. máj. 13. 21:21
Köszönöm hogy hozzászóltatok! Igazából, még mindig nem tudom a helyes megoldást. :)))
31. vigyefene (válaszként erre: 30. - Puncsos)
2023. máj. 13. 21:09

A nagyobb kuktákban is lehet használni ilyen támaszokat, amiben élére lehet állitani a darabokat, gyorsabban és egyenletesebben fől mint egy rakáson.


[link]

2023. máj. 13. 20:50
A kukta az ami nalunk teljesen kivan hasznalva. Mas semmi. Olajsütő szekreny aljan, turmixgepek szinten, szendvicssütőt évek óta nem láttam. Sok felesleges kütyü. Csak kidobtuk ra a pénzt.
29. Puncsos (válaszként erre: 27. - Levarosbukta)
2023. máj. 13. 20:45
Dehogy is! Nekem a masik az. Sose sül meg normalisan benne a hús, mert sz*r a sütőm, de így kuktázva pikkpakk megvan. Meg finomabb is, mert jobban atveszi a hagyma izet, mintha csak siman bedörzsölném. :) Egyebkent szinte mindent kuktaban főzök. Még a húslevest is. :)
28. levarosbukta (válaszként erre: 11. - Globus)
2023. máj. 13. 20:29
Na ja! Meg a youtubon egy csomó főzős videó. Néha-néha megnézek egyet de még sosem főztem onnan.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook