Elektromos sütőben sütök csirkeszárnyat. Hőkeveréssel süssem vagy alsó-felső? Kell alá víz? És fólia? (tudásbázis)
Hát én nem értem, minek fólia az egyébként is zárt sütőbe?
sosem teszek, mert ez olyan, mintha a fedő alá tennék még fóliát :)
tulajdonképpen főtt íze lesz a fólia alatt és hiába vesszük le róla, annak megmarad az a fura íze :(
mindegy, a legfinomabb bármilyen hús úgy, ha van rá idő, előző nap bepácolni olajba és az abba rakott, saját szánk íze által összeállított fűszerekkel, majd be a hűtőbe.
Amikor lehet, betenni a sütőbe, alá esetleg 1-2 evőkanál víz, semmi több, főleg ha nem olajban sütjük, mert ne menjen tönkre a tepsi, míg a húsból ki nem olvad az olaj és a saját folyadékmennyisége el nem távozik.
Alsó-felsőn sütöm és az utolsó 10 percre kapcsolom rá a légkeverést :)
nagyon finom, puha és ropogós lesz :)
fólia kell, víz minimális
először alsó-felső, majd ha levetted a fóliát, akkor légkeverés
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Kézi és elektromos fogkefék
- Bevallom, hogy elektromos fogkefével tervezem csinálni.
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Egész kacsát elektromos sütőben légkeveréssel vagy csak simán alsó-felső sütéssel jobb sütni?