Bevallom, hogy elektromos fogkefével tervezem csinálni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem kellett. Ahogy olvastam, már be is égett a jelenet.
😂😂😂
😂😂😂
Hülyehülyehülyennőőőőőőőőőőőő 😂😂😂
Egy gyönyörű hoxás szerelem kezdete :D
Mondjuk a crazy Csengő boronált össze minket, én meg elfogadtam, hisz ő mindent is jobban tudott :D
Örülök, hogy ezt így leírtad. Most már mindenki tudhatja, hogy mi egy párt alkotunk.
Igaz még a feleségem nem vagy, ahogy azt itt olvastam már több fórumozótól, de még lánykérésre is sor kerülhet az elkövetkezendő időszakban. :)
Azért azt tisztázzuk, ha nem lennél olyan jó, mint amilyen jó vagy, akkor se egy elektromosra cserélnélek le.
De ameddig készen ÁLLsz rám, vársz rám, Te dughatod bele az ujjad a pulcsiba :)
Nem, értem ezen mi a vicces jobb mint, a vibrátor ha meg az hogy, azt hiszitek hogy azzal nem, lehet vagy nem jobb esetleg csak, nem jó arról, én nem tehetek ezeket a Gyakori kérdéseken írták 5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. van egy fej hozzá direkt erre. nekem bejön. 25L
2023. júl. 21. 20:42
3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szeretem.
2023. júl. 21. 21:48
4/5 anonim ***** válasza:
100%
míg nem volt vibrátorom azzal csináltam
2023. júl. 21. 23:26
5/5 anonim ***** válasza:
100%
egyszer de nagyon intenzív volt és gyorsan elmentem. 1-2 perc,
A bevallónak vagy a fórumindítónak azt látom, hogy a többség a vibrátort ajánlja.
Komolyan mondom, nem értek ezekhez a kütyükhöz, kérlek világosítsatok már fel egy kicsit.
A vibrátor nem egy olyan szerkezet, ami arra a célra készült, hogy a férfi nemi szervet helyettesítse? Azaz a hüvelyi izgatásra szolgál?
Az elektromos fogkefe szerintem inkább külsőleg, a csikló izgatására jó, paraszti ésszel gondolkodva. Persze a sörték közvetlen érintkezése a csiklóval inkább fájdalomhoz, mintsem élvezethez vezetne, de fehérneműn keresztül akár még kellemes is lehet.
Persze én mindezt férfi ésszel gondolom. Úgy látom, van itt néhány hölgy, aki sokkal többet tud a vibrátorokról, kérem őket, hogy világosítsanak már fel, hogy jól gondolkodom-e vagy teljesen tévúton járok.
😂😂😂 Bexarás, micsoda formában volt a szövegíró team.
Pláne nem értem, miért akar fogkefét. Most nézegetek a Philips Ultrasonic fogkeféket, 30 körül vannak, de 55-ér láttam már. Fogkefe helyett is gazdaságosabb egy vibrátor. 🤣
Lehet az ő fogkeféje olyan, mint Darth Maul fénykardja volt. Az egyik felét fent, a másikat lent használja. Mindezt egyszerre, ha elég hosszú.
Kellemest a hasznossal összeköti. :)
Az elektromos fogkefe az nem aksis?
Az enyém egy töltéssel 10 napig bírja, igaz én rendeltetésszerűen használom, napi 2x3 perc. Bár FI lentebb írta hogy ennyi időbe bármi belefér, lehet ő megvan mindkét felhasználási módon ezalatt.
Az elektromos fogkefe se olcsóbb...
Főleg tartósabb elemmel :D
Pepcos elemmel el se tudna élvezni, lemerülne idő előtt :D
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Kézi és elektromos fogkefék
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Miért gyártják ilyen rövid zsinórral az elektromos készülékeket? :-)
- Melyik elektromos varrógépet válasszam?