Egész kacsát elektromos sütőben légkeveréssel vagy csak simán alsó-felső sütéssel jobb sütni? (tudásbázis)
19. pista55
2012. dec. 24. 15:16
Nincs is annál jobb mint az a dupla kacsacomb. Én nem is sütném egészben.:)
18. salabakter
2012. dec. 24. 15:10
Nem is kell azt csak szívvel,lélekkel csinálni:)
17. Szimonetty (válaszként erre: 10. - Pista55)
2012. dec. 24. 15:07
Még most is szánkban van az íze:))
16. pista55 (válaszként erre: 14. - A0c1361e44)
2012. dec. 24. 15:00
Eltaláltad!:)
15. mafalda
2012. dec. 24. 14:59
Én meg nem sütök kacsát se:))
14. a0c1361e44 (válaszként erre: 13. - Pista55)
2012. dec. 24. 14:59
Hát mert nem te sütöd:)
13. pista55 (válaszként erre: 12. - A0c1361e44)
2012. dec. 24. 14:56
Én nem így sütöm.:)
12. a0c1361e44 (válaszként erre: 7. - Ficánka5)
2012. dec. 24. 14:49
Én is így sütöm:)
11. e28c748947 (válaszként erre: 7. - Ficánka5)
2012. dec. 24. 13:43
Én pont ugyanígy sütöm évek óta és jelenleg is!:)
10. pista55 (válaszként erre: 8. - Salabakter)
2012. dec. 24. 13:41
Na ugye! Anyámnak valamikor nem volt sem légkeveréses, sem alsó felső sütős kütyüje, de nagyon finom kacsát sütött.:)))
9. 7adb785833
2012. dec. 24. 12:56
én légkeverésesen szoktam..majd a legvégén ráadod az alsó felsőt,hogy gyönyörű piros legyen.
8. salabakter (válaszként erre: 2. - Pista55)
2012. dec. 24. 12:23
Szerintem is:))
7. Ficánka5
2012. dec. 24. 12:20
Én úgy tanultam, vén fejemmel így is csinálom, így láttam a NAGYOKtól is, hogy először fólia alatt sütöm, légkeverésessel. Ezzel 25 fokkal alacsonyabbra lehet venni a hőfokot, azért jó. Hamarabb nem sül benne. Kilónként 45 perc, aztán fólia le és így sütöd alsó-felsőn szép pirosra.
6. sutoczkine
2012. dec. 24. 12:05
Köszönöm a válaszokat :-) már sül is.
5. Annie1130 (válaszként erre: 3. - Sutoczkine)
2012. dec. 24. 12:01
Először légkeveréssel. Szárnyasoknál általános szabály, hogy kb. annyi órát kell sütni, ahány kilós az állat. Önts alá 2 deci vizet is, és nem letakarva süsd, majd az utolsó fél órában alsó-felső sütő programra kapcsolj, mert így megpirul a bőre és finom ropogós lesz! Jó étvágyat hozzá! :)
4. Hajni0121 (válaszként erre: 3. - Sutoczkine)
2012. dec. 24. 12:00
én légkeverésesen szoktam mindig
3. sutoczkine (válaszként erre: 2. - Pista55)
2012. dec. 24. 11:44
Kacsa az már 1x biztos, de hogy jobb sütni?
2. pista55
2012. dec. 24. 11:43
Mindegy csak kacsa legyen.:)))
1. sutoczkine
2012. dec. 24. 11:41
Egész kacsát elektromos sütőben légkeveréssel vagy csak simán alsó-felső sütéssel jobb sütni?
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Kézi és elektromos fogkefék
- Bevallom, hogy elektromos fogkefével tervezem csinálni.
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Mézes puszedlit elektromos sütőben hány percig, milyen fokon sütitek? Légkeverés vagy sima?