Friss tésztát kevesebb vagy több ideig főzzem mint a száraztésztát? (tudásbázis)
8. gevi1931
2010. jún. 13. 21:51
A friss tészta akkor jó ha feljön a víz tetjére.
(pár perc)
A száraz tészta tovább fől
7. a14deb9047
2009. dec. 12. 18:26
Akkor jó, ha a közepén nincs fehér csík
6. 34551f4e45
2009. dec. 3. 19:04
Kevesebb ideig,mindenképpen.
5. fdóri (válaszként erre: 3. - Ria0712)
2009. dec. 3. 11:31
Köszönöm:)
4. fdóri
2009. dec. 3. 11:30
Senki? :(
3. ria0712
2009. dec. 3. 11:30
Természetesen kevesebb ideig.
2. fdóri
2009. dec. 3. 11:28
Most csináltam, fele fehér-fele graham lisztből...
1. fdóri
2009. dec. 3. 11:27
Friss tésztát kevesebb vagy több ideig főzzem mint a száraztésztát?
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Mit főzzek ma az alábbiakból? Csirkemell, száraztészta, tejföl, esetleg borsó meg vannak fűszerek...
- Járt már valaki száraztészta készítő tanfolyamra?
- Gyúrt száraztészta házilag - meddig kell szárítani bedobozolás előtt?
- Házi száraztészta
- Mitől van, hogy pöttyös a száraztészta? Már magában a csomagolásban ilyen a tészta, és a bolt polcán mindben ilyen van.