Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Gyúrt száraztészta házilag - meddig kell szárítani bedobozolás előtt? fórum

Gyúrt száraztészta házilag - meddig kell szárítani bedobozolás előtt? (tudásbázis kérdés)


2014. febr. 25. 18:54
Hogyan szárítsam az egyben hagyott tésztalapokat,hogy ne kunkorodjon fel a sarka száradás közben?
2011. jan. 4. 20:35
anya 2-3 napig szárítja attól függ hova teszi,de 2napig az biztos
2011. jan. 4. 20:29
Köszönöm a segítséget neked is Macilány!
2011. jan. 4. 20:17
Anyukám terítőn kb. 1-1,5 napig szokta szárítani az egyik nem használt szobában asztalon vagy ágyon.
2011. jan. 4. 20:06
Köszönöm! :)
2011. jan. 4. 20:06
amíg nem törik,ropog ha meg van száradva.
2011. jan. 4. 20:05
Mikor kiszárad, "kifehéredik",é pattanva törik.
2011. jan. 4. 20:04
Amíg nem törik.
2011. jan. 4. 20:03
Gyúrt száraztészta házilag - meddig kell szárítani bedobozolás előtt?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook