Sugyica recept

2 tojást héjastól megmérni
ugyanannyi dkg porcukorral elkeverni
majd ugyanannyi liszttel is.
A Sugyica elkészítési módja:
Tepsit kiolajozni. Habnyomóval keresztbe "faltól-falig" csikokat nyomunk,. Forró sütőbe tesszük és 200 fokon megsütjük. Vigyázz, mert gyorsan sül! Ha a széle pirul, késsel levágsz egy darabot és fakanál nyélra tekered. Addig a tepsit visszatolod, mert hamar megszárad.3-4 másodperc után lehet is levenni, közben rakhatod a másikat. Zárható nylonzacskóban hetekig eláll. Lehet rá köménymagot, szezánmagot is szórni./Ki mit szeret/ Levegőn megpuhul. Nagyon finom.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: elluska, 2010. márc. 20. 15:04
A sugyica elkészítési módja és hozzávalói.