Sterilizáció után terhes lettem! Valaki segítsen!!!! (beszélgetős fórum)
Minden jót sok sikert!
És kellemes nyarat!
Sziasztok!
Bocsánat,amiért nem írtam mostanság,de iszonyat nehéz ekkora családban időt szakítani magamra.
Janka nagyon édes,sokat eszik,így szépen fejlődik.Már 3 hónapos:)Elkezdett brümmögni,nagyon cuki.Igazi kis gyöngyszem a családban:)A nagyok is imádják,sőt egyre jobban.Már csak egy kis pihenés hiányzik:(
Mindenkinek szép nyarat!
Biztos belejössz mindenbe.Aranyered?
Ne emészd magad,nem volt Ő sosem kérdőjel,csak megijedtél,ami természetes reakció.
Sziasztok!!
Megvagyunk,kezdünk összerázódni.Elég nehéz ekkora családot koordinálni,de talán hamarosan lesz elég rutinom,és könnyebb lesz.Janka igazi kis falánk,így szépen gyarapodik.Ha ránézek,és eszembe jut,hogy volt idő,amikor kérdőjel volt az Ő kicsi élete,elborzadok.Nagyon boldog vagyok,hogy köztünk van:))
Jobbulást neked!!!
A picurkád pedig igazi kis angyal!!!!
Tudja,hogy anyának elég gondja van,így jól viselkedik:)))
Puszikálom:)
Sziasztok!
Telnek a napok,Janka rengeteget eszik,és gyönyörűen fejlődik:))Nagyon kis cuki,igazán jól bírja itt nálunk:) Nem sok nyugodt pillanat van ekkora családban,de Ő még is nagyon békés baba.Én a műtétből felépülőben vagyok,egész hamar rendbe jöttem,viszont már itthon kijött az aranyerem,ami nagy fájdalmakat okozott.Kaptam rá krémet,de erre meg valószínűleg allergiás vagyok,mert több mint egy hete tetőtől-talpig viszketek,és napi 24 órában vakaródzom:((Ez őrjítő!!!! Kaptam rá gyógyszert,de még nem hat.Remélem hamarosan elmúlik,és nem valami más okozza a kellemetlenséget.Így a családra sem tudok 100%-ig odafigyelni.
Most ennyi,mert időm az mostanság nem igen van!
Majd jelentkezem!!!
SZIASZTOK:)
Bornika!
gratulálok Janka születéséhez!
Nagyon szépen köszönöm:)))
Szép hétvégét,és a közelgő ünnepre is szép napokat kívánok!!!!
Gratulálok,és örülök,hogy minden rendben:)
Leírnád,ha egyszer ráérsz,milyen volt a császár,volt-e bármi gond?
Gratulálok!
Szívből örülök a kis Csodátok megszületésének.
Nagyon szép nevet választottatok.
Szeretetben, békességben és gazdagságban bővelkedő életet kívánok az egész családnak.
Gratulálok!
Nagyon sok boldogságot,erőt,egészséget kívánok Nektek!!!!!!
Sziasztok!!!!!
Igen itt vagyok,csak Csütörtök délután jöttem haza,és azóta a feje tetején a Világ:))
Minden rendben,29-én délelőtt 10óra 14 perc-kor megszületett Janka babám:))
Nagyon boldog vagyok,hogy így döntöttem,mert egy igazi kis csoda született hozzánk.Gyönyörű,és nagyon jó kislány:))A tesók imádják,és apa is dagad a büszkeségtől:)
Ezt Nektek is köszönhetem,hiszen ha nem támogattok,akkor nem biztos,hogy ide eljutok.
KÖSZÖNÖM NEKTEK A SOK BÍZTATÓ SZAVAKAT!!!!!!!!!
Én jól vagyok a körülményekhez képest...,lábadozom.
Még nagyon fura,hogy többen vagyunk,és még nem tudom milyen lesz,ha apa dolgozni fog,és egyedül maradok a csajokkal,de gondolom megoldódnak a dolgok:))
Próbálok képet feltenni,majd nézzétek meg!!!!
Puszi,és még írok!!!!!!!!
Bornikától 24-én reggel egy jelet.
Mást nem tudok róla. Remélem, jól vannak mindannyian.
Ha már idáig eljutottál, bízz benne,hogy nincs semmi baj. A félelem csak rossz gondolat!!!!
Minden rendben lesz hidd el!!!
Minden rendben lesz,ne aggódj:)
Pihenj,és fő a pozitív gondolkodás!!!!!
Szorítunk:)
Remélem,csak épp rossz napja volt a dokidnak.Majd írj,mi volt hétfőn.
Továbbra is szorítok!!!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek,aki gondol rám!!!!:))
Még egy kis szurkolást kérnék szépen!
Ugyan is az orvosom,elhalasztotta a műtétet egy héttel,így 26-án lesz elvileg,bár nem hiszem,hogy bírom addig.
Röviden az érdekesség kedvéért:Másfél hónapja voltam kb utoljára a magánrendelésen (4 hetente 12000ft bruttó 10 percért),és akkor volt utoljára UH vizsgálat.Múlt Hétfőre volt a klinikára időpontom ctg-re,és akkor kellett volna a dokimnak megvizsgálnia.Nem ért rá,így nagy nehezen kíhúztam belőle legalább a dátumot,(15-ét),hogy én is tudjak tervezni.Ezen a Hétfőn ismét ctg-n voltam,és ugyan előző héten a dokim azt mondta,hogy ekkor majd alaposan megvizsgál,még ekkor sem nézett meg.Telefonnal a fülén közölte,hogy átgondolta,és inkább 26-án műtene meg,de meg sem vizsgált.Lassan 2 hónapja volt az utolsó UH,és nem képes megnézni,hogy minden rendben van e a babával,és velem.Most nagyon ki vagyok akadva,mert ebben a helyzetben nem ezt vártam tőle.Félek,ne hogy itt a végén legyen baj.Ráadásul most elment szabira,és azt sem mondta meg,kihez forduljak,ha beindulna a szülés.Szóval itt vagyok a nagy bizonytalanságban,és dagadok,feszülök,egyre több a jósló fájás.Csak bízom benne,hogy Hétfőig nem lesz baj,mert akkor megint mennem kell ctg-re,és akkor talán már végre meg is vizsgál a dokim.
Egy kicsit több figyelemre számítottam tőle,ha már valamilyen szinten neki is köszönhetem ezt a terhességet.
Szép hosszú hétvégét nektek,és próbálok pihenni,hogy ne legyen semmi baj!
További ajánlott fórumok:
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Nem tudom terhes vagyok-e! Valaki segítsen.
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Pánikbeteg lettem, aki tud segítsen
- Hogy is van ez a hővel a terhességnél?Aki jártas ebben az segítsen!