Nem tudom terhes vagyok-e! Valaki segítsen. (beszélgetés)
Mi az , hogy az első hónapjaidat ELLED.Olyan nem szép szó és állatokra szokták mondani.
Inkább álldott állapot:O):O)
ez sokkal szebb
Mikor voltál nődokinál??
Két tesztelés után ??
Édesjóistenem...!
... 2 pozitív teszt után milyen egyéb bizonyítékra vágysz még? Kérlek, fektess nagy hangsúlyt a gyermeked iskoláztatására! (ezt a társadalom nevében kérem)
Azért az adatlapodon olyan furán írsz mintha vágytál volna babára ...............mikor Olaszba voltatok februárbaN.
Csupa ellentét vagy!!!
Nezz utana, biztos indult itt olyan forum, ahol veled egyidos terhesek vannak. Jo olyanokkal beszelgetni, akik ugyan azon mennek keresztul, mint te.
Ezen kivul keress ra ajrin naplojara, erdemes beleolvasni, hogy tudd, masok mennyit kuzdenek azert, hogy terhesek lehessenek. Nagyon szerencses vagy, hogy neked ilyen konnyen ment. :)
5 évvel ezelőtt nálunk is így csúszott be...
Gyógyszerváltás között, "kikapásos módszerrel" - ahogy te fogalmaztál! :) Ez egyáltalán nem biztonságos, látod, még így sem, h én előtte egy évig gyógyszert szedtem... Még az sem védett!
Persze nem bánom, mert egy gyönyörű és okos kislányom született, de egy életre megtanultam, h ha védekezés, akkor NEM megszakítással! ;)
Az nem sokat ér!
mindenkinek más a teste, a pé van mikor mensiközben van, van mikor utánna pár nappal, van hogy félidőben, van hogy utánna. és van hogy mensi után jópár nappal (héttel)
az én esetemben mensi elsőnapjához képest a 36. napon! volt most a pém...
És a legfőbb konzekvenciája a párodnak: "Úúúgy sajnálom, nem vagyok elég profi"... Úristen... így gyereket vállani.
Én a helyetekban tanulnék egy picit, olvasnék és felnőnék.
Senki nem lehet ezzel a módszerrel profi....
A lényeg hogy akarjátok a babát, ennek örülök azért
Menj dokihoz, ne hagyd hogy beszedessen veled bármit is, és igen ha 2 csíkos teszted van akkor fix hogy baba van odabent.
Figyejjé má'! :) Figyelek... :)
Nem támadtalak, a véleményem írtam... Tájékozatlanok vagytok, a gyermek pedig felelősség. Most azt mondod, "becsúszott"... Fél perce azt mondtad: "Akartad" de a párod: "védekezett"... Te jó ég... Tényleg érdekes az élet!
:-) Bocs, de ezen muszáj mosolyogjak, én is így jártam! :-D
Mondjuk mi ebben a hónapban akartunk elkezdeni próbálkozni, ahogy vége lett volna a mensimnek, de az csak nem akart jönni. Tegnap este és ma reggel teszteltem, mindkettő egyértelműen pozitív.
Mondjuk mi határozottan tudjuk, hogy ez mikor történt, egyszer nem védekeztünk, mert már úgy éreztem, túl vagyok a peteérésen.
a kikapós módszerben nagy a "hiba" lehetőség ám, kedves párod nem elég felvilágosult
mert ahogy a tankönyvek írják a vágycseppből is lehet baba!!!
hú remélem, tényleg nem találja ki, hogy nem az övé....
Azért furcsa az élet... ne haragudjatok, hogy ezt mondom... Itt van egy pár, akik nem akarnak igazán gyermeket, fogalmuk sincs az életről ("Ők vigyáztak") és puff... jön a baba... Más pár meg évekig próbálkozik és semmi....
Nem értem, hogy akarhatsz úgy babát, ha ezt a pároddal nem tisztázod le...
Ne haragudjatok, de nem értem az ilyen lányokat...
További ajánlott fórumok:
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Sterilizáció után terhes lettem! Valaki segítsen!!!!
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Hogy is van ez a hővel a terhességnél?Aki jártas ebben az segítsen!
- Aki tud, kérem segítsen mert nagyon nem tudom, hogy mit csináljak vagy gondoljak.
- Meg tudom valahol nézni, hogy a munkahelyemre be vagyok-e jelentve?